Prosle godine drugari hoce da kupe auta, golf, astra i tako ta auta. Odem ja sa njima gore po salonima u Doboj Jugu, u pola slucajeva ona auta samo grajfer i u Cibos, nekom kome je auto za prevoz od tacke a do tacke b njemu ne smeta ali meni smeta jer znam da sa tim autom onaj ko ga kupi nece imat nafake. Gledam jednog Pezoa 407, ista boja kao u mene iste felge samo slabija oprema auto oko 8-9000 presao 220-230 000, i sad kontam u glavi dok ga dovedes u normalno stanje treba ti jos 2-3000 (veliki i mali servis skoro milja, diskovi plocice, dpf filter il ga skinut ili ga dopunit) eto tebe na 11 milja bez ostalih troskova i registracije. Stoji neki Reno farovi razliciti, hauba usinuta, branik pao pitam prodavca jel udarano kaze nije, sto su ti reko zazori na haubi i braniku razliciti, sto su farovi razliciti, ma kao jedan poliran drugi nije vidim ja izvlaci se. Stoji Bora istom dosla, auto unutar svinjac, de reko otvori haubu dize lik haubu motor se crni od ulja, kontam on ce njega oprat malo zamazat i uvalit kome drugom. Kod nas je osnovni problem sto nema zakona o zastiti potrosaca i sto su ljudi bez obraza, i ja volim i prodat i zaradit i sve ali ne mogu ja auto kome kocnice ne rade, mjenjac u kurcu, motor los malo usminkat i prodat, zaginice sutra neko valja covjeka nosit na dusi, ili ljudi krenu na more djeca vesela stane im auto jer sam ga ja prodao kao "utegnuto" djeca sjebana i sve to a sve radi mene, ne bi to sebi nikad dozovlio makar hljeba ne jeo. Bolje casno i posteno pa ce i Bog pomoc nego ko ovi sto rade nategni tamo nategni ovamo na kraju ode im sve u vjetar.