DiAbLo Član 28.09.2008 #16 Prejako auto , meni licno jedno od najdrazih Neki dan kad sam vidio A5icu 3.0TDI u bijeloj boji uhhh
VR6Boki Član 28.09.2008 #18 Ima jedan bijeli A5 i u Sarajevu, al je 2.7 TDI pisalo nazad, ak se ne varam. Lijep auto, najljepsi Coupe ak ne racunamo ekskluzive ala Aston Martin, Ferrari...
Ima jedan bijeli A5 i u Sarajevu, al je 2.7 TDI pisalo nazad, ak se ne varam. Lijep auto, najljepsi Coupe ak ne racunamo ekskluzive ala Aston Martin, Ferrari...
D_cash Član 28.09.2008 #19 DiAbLo je napisao(la): Prejako auto , meni licno jedno od najdrazih Neki dan kad sam vidio A5icu 3.0TDI u bijeloj boji uhhh Kliknite za proširenje... takoder sam je vidio hoooj kakva je zvijer a posevbno led onaj u farovima skor pa R8 ceheh
DiAbLo je napisao(la): Prejako auto , meni licno jedno od najdrazih Neki dan kad sam vidio A5icu 3.0TDI u bijeloj boji uhhh Kliknite za proširenje... takoder sam je vidio hoooj kakva je zvijer a posevbno led onaj u farovima skor pa R8 ceheh
_JokeR_ Član 29.09.2008 #20 DiAbLo je napisao(la): Prejako auto , meni licno jedno od najdrazih Neki dan kad sam vidio A5icu 3.0TDI u bijeloj boji uhhh i meni je jedno od najdrazih Kliknite za proširenje...
DiAbLo je napisao(la): Prejako auto , meni licno jedno od najdrazih Neki dan kad sam vidio A5icu 3.0TDI u bijeloj boji uhhh i meni je jedno od najdrazih Kliknite za proširenje...