ni dofatio uzeo sam renco pastu na preporuku vracam se kuci da yatvorim prozor ali .i. nece . , ali kad se neda neda se ode ona pink plastika na prozoru digne se do pola i vrati se zatvorio sam ga rucno otovrio rasklopio sve i sklopio moram naci sutra motorex ili ovlasteni da kupim dio muke moje . dalje djevojka mi cistila auto ja za volan kad hrapavo necim mi je isusila kozu ondje gdjemi se lak skinuo nisam je nogiro priznala je sta je uradila i cime (neki djavo za ciscnje tepiha kad je brisala sjedista pa je ponijelo ) . Ne zanam odakle da pocnem volan sam saniro niveom hehehe kontam da ga lakiram jer koza je dobra samo lak se skinuo sa jednog mjesta tako da poliranje mozda sutra predvecer kad prozor zavrsim usput stradala mi je folija za zatamljivanje i ona je prebrisana to ne zalim ionako ide nova kad nadjem vrmena mozda sutra probacu neku excalibur ako nadjem.jesi li radio sta ?
Jel neko skontao ovaj zadnji post?
Gesendet von meinem HT3 Pro mit Tapatalk
imam istu heheh i uzeo sam i one skuplje sa akcije jedna je okej a druga neka fabricka greska na njoj gratis(svjetlo zelene boje ) nisu iskreno nesto a vidis mogo bi felge ispolirat nisam nikad a izgubile su malo sjaja vremena nemam da mogu kupio bi gauzmes u bingu 2km magicna krpa imas i skuplje ili u setu imas po 3 krpe..ja ih koristim za auto kad treba posusiti sta ili za felge poslije pranja jer se na poliranim felgama sve primjeti..kakva je pasta ta i koja joj je cijena.
ja platio 10km probo sam je 3 minuta na povrsinu 4x4 cm sa spuzvom za sudje bila mi najbliza samo da probam kako radi. kasnije perem ja auto i bas onaj dio gdje sam poliro sa njega bjezi voda i cini mi se od jeftinih pasta da ova nije losa a sto se tice renco sprejeva za farbanje od svih sto sam koristio oni si mi se najbolje pokazali .Renco pasta zanj poliranje ima u FISu. Ja prvo mislio da je Čarli za suđe, jer je ista ona flaša... ta flaša i cijena od 8km za 500ml me odbila od kupovine...
Gesendet von meinem HT3 Pro mit Tapatalk