A6 3,2 FSI V6 Quattro, ISKUSTVA?

A6 3,2 FSI V6 Quattro, ISKUSTVA?

Jel tko upoznat s ovim autom,opcenito motorom?
Jer sam nasao jednog da uzmem,sad u koji dan moram da ga idem pogledati, pa ako tko zna kako se pokazao mane,potrosnja il tako nesto...Ono bas na sto bi trebao najvise gledati prilikom kupovine...
Lijep Pozdrav...

Evo i Link:
http://www.gebrauchtwagen.at/detailansicht.php?id_fahrzeug=2156827

Bas sam se zaljepio, ima sve sto zelim, samo eto sto nije F1 saltung..

Član
prijatelj je imao takvog . motor je bio extra nije imao nikakvi problema, auto ide ko zvrk a jedini problem koji je imo jest sa klimom (to je boljka kod tih audija) na jednoj strani puhalo ledeno a na drugoj skroz vrce , nije mogo ni ugasit to nikako , cim upali kontak ono se upali klima i to odvrnuta do kraja , oslo neko cudo koje kostalo 45 eura a moras skinit cjelu tablu i sve raskopat da dodjes do toga (ruke 700 eura ovde u swedskoj ga izaslo) jako je udoban i prostran ,jedino po mom misljenju zadnja sjedista nije udobna kao kod prosle serije , ostalo sve 5;)

i da potrosnja ,nije iso ispod 8 na otvorenom a grad je znao uzet i 13-15 litara

i da brava na gepeku ga je zajebavala 2 puta mjenjo, nije htjela da se zatvori ,moro si lupat da uhvati nekako

Član
ima ga jedan moj poznanik.. auto ide predobro... koliko znam nikada nije imao problema sa motorom...

Pa da ocekivao sam tu potrosnju tako nesto,al samo me brinulo da nije ko audi A4 3.0 benzin, sto trosi kao lud a neide za tih neki 200 i par konja...
Ja sam se ovim cuo preko telefona za ovog,rekao mi je da je u extra stanju i da je prije neku sedmicu dao u servisu za neke opravke 2500eura,sto ima i racune...Tako da mi je to odmah + jer vec su ga valjda utegli kako treba..
Vidjecemo, za par dana kako cu se dogovoriti, i kakav je stvarno...Jer ide mi polako ovaj termin kad cemo dobiti bebu,pa tako zelim da uspijem s tim...Samo je pitanje jel ide audi TT u racun il kredit:icon_smile:

Pozdrav,

Član
cekas bebu?cestitam , nemoj me svatit pogresno ,al ganjaj karavan , treba kolica,torbu i jos sto cuda kad imas djete ,zato je karavan majka;)

Član
Jadan od najpouzdanijih motora ikada, krstarica na duge staze, a kada stisneš kick down onda je :) :) :) nikavih značajnih problema na 200000+ km...