menso206 je napisao(la):kako se to ozraci? u mene ima ventil na crijevu radio sam veliki sevris i tad je izlio antifriz opet sam poslije mijenjao antifriz a nisam ozracio nikad.. hoce se i kod mene ugrijat do 100 kad je bas brdo i kad je puno auto
nece se ugrijati preko sto radio je ina mjestu i puni gas al ne prelazi 100 nikad, mozes li mi samo objasnit kako da ga ozracim ima onaj ventil.RS TURBO je napisao(la):menso206 je napisao(la):kako se to ozraci? u mene ima ventil na crijevu radio sam veliki sevris i tad je izlio antifriz opet sam poslije mijenjao antifriz a nisam ozracio nikad.. hoce se i kod mene ugrijat do 100 kad je bas brdo i kad je puno auto
ak oti se do sada nije ugrijao nece, ali moze doci da u guzvi prokuha ali moras ozradici da bi voda 100% cirkulisala kroz sistem.
Kad vam pocne rasti temperatura u guzvi samo upalite unutra grijanje i okrentite na max i to jako pomogne u spustanju temeprature motora i brzo je spusti kad tada motor hladite preko dva hladnjaka.
menso206 je napisao(la):nece se ugrijati preko sto radio je ina mjestu i puni gas al ne prelazi 100 nikad, mozes li mi samo objasnit kako da ga ozracim ima onaj ventil.RS TURBO je napisao(la):menso206 je napisao(la):kako se to ozraci? u mene ima ventil na crijevu radio sam veliki sevris i tad je izlio antifriz opet sam poslije mijenjao antifriz a nisam ozracio nikad.. hoce se i kod mene ugrijat do 100 kad je bas brdo i kad je puno auto
ak oti se do sada nije ugrijao nece, ali moze doci da u guzvi prokuha ali moras ozradici da bi voda 100% cirkulisala kroz sistem.
Kad vam pocne rasti temperatura u guzvi samo upalite unutra grijanje i okrentite na max i to jako pomogne u spustanju temeprature motora i brzo je spusti kad tada motor hladite preko dva hladnjaka.
RS TURBO je napisao(la):menso206 je napisao(la):nece se ugrijati preko sto radio je ina mjestu i puni gas al ne prelazi 100 nikad, mozes li mi samo objasnit kako da ga ozracim ima onaj ventil.RS TURBO je napisao(la):menso206 je napisao(la):kako se to ozraci? u mene ima ventil na crijevu radio sam veliki sevris i tad je izlio antifriz opet sam poslije mijenjao antifriz a nisam ozracio nikad.. hoce se i kod mene ugrijat do 100 kad je bas brdo i kad je puno auto
Ima ventil naravno za ozraku, odi do prvog majstora i reci ce ti ili ce ti ozraciti sistem i naplatiti 10km i rijesen problem ili sam nadji ventil na najvisem mjestu i to je za ozraku ili ako je boca najvisa onda je ona preko koje ce se ozraciti sistem.