a oca mi...

a oca mi...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
tibor987 je napisao(la):
brate nac murjaka koji ti uzme auto, kindapovat mu sina, i dat rok 15 dana da isporuci identicnu hondu na kucni prag ili svaki dan slat po jedan prst od sina...kolateralna steta i jedno i drugo...:icon_mad:

Agreed!

:icon_sad::icon_sad::icon_sad:

Legend
lakse bi mu bilo umrijeti nego od bosanca oteti auto, i ovako nesto uraditi........nabijem ga (sorry za izraz)

Član
Steta za auto a i za vlasnika.
Ovo smrskanje ne spasava vec je vjerovatno djelimicno ugrozio (psihicki) zivot jadnog vlasnika honde. Zamisli da gledas na FOX-u LIVE kako ti smrskaju trud, muku , volju i sve sto treba da bi ga sredio.

Član
tibor987 je napisao(la):
brate nac murjaka koji ti uzme auto, kindapovat mu sina, i dat rok 15 dana da isporuci identicnu hondu na kucni prag ili svaki dan slat po jedan prst od sina...kolateralna steta i jedno i drugo...:icon_mad:

nisam se ovako slozio sa nekim POTPIS KO PETRONAS TOWERS

Član
Poslusate malo sta covjek prica... Ovo su auta ljudi koji su ucestvovali u ilegalnom SR, i govori kako hiljade ljudi strada zbog toga... nesto kao i kod nas po gradu kad se hajvan napije pa pokosi pjesake, ja bi i njega strpo u presu a ne samo auto, trebalo bi ovo uvesti i kod nas kao sankcionu mjeru za prekrsitelje saobracajnih zakona...

Početnik
ajd uredu kad je neko majmun pa ima ono ko kod nas 20.000KM kazni i 100.000 prekrsaja, i ja bi mu uzeo i dusu a ne auto, al zamisli da postoji neki zakon pa da ti mogu oduzeti auto za neki debilski prekrsaj tipa tackanja od sem do sem, pa majke mi ne bi ih imali gdje naslagati:)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.