6 brzina

6 brzina

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
post se nadovezuje na moj prijasnji.

ukratko htio bih na auto od 64 KS dodati 6 brzinu da pri 140 km/h ( u 5 brzini) ne bude auto na 4500 okretaja, nego da ga sa tom 6 brzinom spustim an 3000 okretaja/min.

dali je to moguce bez da se mjenja motor(da i dalje auto ostane iste snage-64 KS)

sto je potrebno?je li moguce uopce?
 
Član
znaci nemoguce je haha ...hvala -.-

samo bih htio da mi se objasni...jer sam cuo da se brzine mogu "skratiti", zasto se nebi npr produzile. bou ahha
 
64 konja i brzina, druze kupi auto od 164 konja pa vozi petom 140 na 3000, taj tvoj tesko da moze preko 140 a kamo li sesta brzina, Boze svasta se danas moze procitati!
 
Član
Mislim da ces samo opteretiti motor i povecati potrosnju jer se motor s unutrasnjim izgaranjem,pregrijava i stetno mu je za sve sklopove kad je prekomjerno opterecen dok radi na malom broju okretaja a i pojacano trosi.Npr vozaci koji stalno miluju gas u visem stupnju prenosa na malo okretaja prije s.ebu motor nego oni koji ga prze na visokim iako ni jedno ni drugo nije pozeljno.
 
Član
Idi bolan igraj klikera zdjecom Prvo hoš turbinu hoš jači veči sad šestu brzinu Đeš bolan šestu
 
Član
u pravu je niksa... krenuo od turbine, pa brzinu jos jednu, pa bi "nagovarao" starce da uzmu nesto jace... uzmi granturismo i furaj sta hoces od auta, nhf ;)

imas motor koji je takav kakav jeste, ne isplati se nista radit, ni chip, nit ista u sustini.... jedino ak hoces furke radi zvuk mozes dobiti, a nije preskupo, protocni lonac i kakav filter, gljiva i ima da grmi :D
 
Član
Ma pusti ti njih buraz zezaju te. Ti na tom svom mjenjacu kad se skine imas jednu "rupu". Znaci prostor ostavljen da stavis zupcanik za sestu brzinu.Taj zupcanik imas kupiti na svim otpadima iz razvaljenih mjenjaca. Znaci samo pitaj onog tamo ciku da ti da zupcanik za sestu brzinu. Morat ces jos promjenit i kuglu na mjenjacu za sest brzina sto pise na njoj. Neces moci prebacit u sestu ako je ne budes imao ;)
 
Član
I nađi kožu oko mjenjača, skini sa onih auta koje imaju 6 brzina, jer je tvoja pravljena za 5, i koža je prekratka, pa nećeš moći ubaciti u 6
 
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Top