dulegti je napisao(la):Ali cu ja,verovatno,sa pandom..Jedva sam ispeglao malo krov...hehehhe...
Bocky je napisao(la):dulegti je napisao(la):Ali cu ja,verovatno,sa pandom..Jedva sam ispeglao malo krov...hehehhe...
mog'o bi i meni sloziti dobru muziku.... zezam se
Bocky je napisao(la):hehehe.... sta kaze ima li nade za nju.... sutra cu si spojiti woofer na 2 Ohma (sad je na 8 Ohma u bridge modu) , valjda ce bolje svirati.... ipak ti znas hoce li biti neke razlike.... :icon_biggrin:
Bekir_SA je napisao(la):Bocky je napisao(la):hehehe.... sta kaze ima li nade za nju.... sutra cu si spojiti woofer na 2 Ohma (sad je na 8 Ohma u bridge modu) , valjda ce bolje svirati.... ipak ti znas hoce li biti neke razlike.... :icon_biggrin:
Kako 8ohm_a???:icon_rolleyes: koji je to woofer???:icon_question:
dolazi vr i citava kompanija sa njime.veceras mi rekao kolega jos nezna hocel dolazit na race sa kecom ima obaveza.sutra potvrdujem njegov dolazak a ostala kompanija je in.al mislim da dolazimo kompletni.nadam se da cemo imati i mali standic.....makar suncobran...lol he he he !IGY je napisao(la):znaci dolazi VR
uh jedva cekam
dragan je napisao(la):dolazi vr i citava kompanija sa njime.veceras mi rekao kolega jos nezna hocel dolazit na race sa kecom ima obaveza.sutra potvrdujem njegov dolazak a ostala kompanija je in.al mislim da dolazimo kompletni.nadam se da cemo imati i mali standic.....makar suncobran...lol he he he !IGY je napisao(la):znaci dolazi VR
uh jedva cekam