402 street race i ove godine u krizi !!!

402 street race i ove godine u krizi !!!

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Poštovani natjecatelji i zaljubljenici u utrke ubrzanja
Poštovani vozači, posjetitelji i zaljubljenici u utrke ubrzanja 402 Street Race.


Svi vjerojatno jako dobro osjecate, kako u životu tako i u okviru svojih aktivnosti, recesiju koja se na žalost, vrlo ozbiljno odrazila i na mogučnost financiranja 402 Street Race event-a.

Kada smo krajem prošle godine planirali sezonu bili smo, kako to sada možemo vidjeti, preoptimistični planirajuči 6 evenata, a sve u dobroj namjeri kako bismo nadoknadili sezonu 2008. Od planiranih 4 eventa, od kojih smo realizirali dva, Rijeku i Zagreb.

Trenutno je u tijeku tehnička priprema eventa u Dalmaciji koji bi se trebao održati 25. i 26. 7. Lokaciju ćemo objaviti uskoro. Nadalje sigurno ćemo početkom rujna ponoviti Zagreb, vjerojatno na drugoj lokaciji, ali i o tome ćemo Vas obavjestiti na vrijeme.

Ukoliko ne uspijemo dogovoriti event u Dalmaciji, rezervna lokacija je Grobnik, koji bi se održao u drugoj polovici kolovoza, kao i proteklih godina.
Truditi ćemo se kao i do sada iz eventa u event podizati kvalitetu, kako tehnički i organizacijski, tako i dodatnim sadržajima i uslugom.

Hvala Vam na razumijevanju i vidimo se na sljedečem eventu !
Pozdravlja Vas 402 Street Race!


--- juce objavljeno na sluzbenim stranicama 402SR, dakle opet bez osjeka, varazdina itd.. jos su i novi datum poklopili sa laktasima ;(.
 
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Top