3 Best of The Best

3 Best of The Best

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Početnik
^ ne brini, necemo da cackamo po bazi :cool: sem u slucaju nekog mita, ako naravno zatrazis :D salim se malo, da ne pomisli raja da je sada namestaljka u pitanju :)

sada cemo da kontaktiramo i mtopic, bice onda sva top tri iz BiH ;)

edit: astra je vrh vrhova! ;)

Član
Eto prijavljuj odma.

I gdje je to tacno, daj mi adresu da vidim sta ima i jesil ubacio astru :) :) :)

Početnik
imate samo jednu calibru sa 7.8, polako vam se priblizava... bice tesno :123:

edit: glupo je da je ja ubacujem... to treba vlasnik vozila da uradi, jbg takva su pravila igre i necemo da ih krsimo sem u slucaju nekog zestokog mita :D salim se, baza je pod kljucem :cool:

Početnik
pa mozes, nego da ne naljutimo vlasnika :icon_confused: ipak on treba da odluci dali je za takmicenje ili ne, jel tako? ;)

edit: pustio sam mu ja PP, javice se sigurno kada ga vidi.. bice tesna borba vidim ja za 3. mesto, prvo sam vec rezervisao za RCat :lol: sala mala :D

samo bez ljutnje molicu :cool:

PICT1078_srednja_slika.jpg.html

evo i crne utvare koja vam se priblizava... kazem ja, bice tesno na kraju :123:

Početnik
^ onda pravac u galeriju, pa Opel, unutra kreiras/dodas Astra model i unutra napravis svoj album koji ce ici tvoj username + ime albuma...

srecno u daljem takmicenju i dobrodosao :cool:

Početnik
hvala menjic, izbi mtopic sa Astrom Asteroid na 1. mesto i zbaciste calibru sa 3. pozicije...

za sada sva tri prva mesta idu u BiH, a kako ce da se da se situacija dalje odvija bicete blagovremeno obavesteni...

jos jednom, hvala svima, i takmicarima i korisnicima na ucestvovanju ;)

samo da mi je znati ko je naljutio RCat :icon_mad::icon_mad::icon_mad:

povukla se devojka sa takmicenja bez objasnjenja, mozda sam ja ludak preterao u sali ili je nesto drugo u pitanju? bas bi voleo da se javi da barem znam o cemu je rec...

Početnik
evo i mtopic je povukao svoju astru sa takmicenja... nista ne razumem, jesam vas nesto uvredio ili o cemu je vec rec, jebes tamicenje bez vas iz BiH :icon_question:

Član
flash_back je napisao(la):
evo i mtopic je povukao svoju astru sa takmicenja... nista ne razumem, jesam vas nesto uvredio ili o cemu je vec rec, jebes tamicenje bez vas iz BiH :icon_question:

Ma nisam povukao namjerno ... ne zelim nikog da uvrijedim ... htio sam da editujem album i greskom ga obrisem ... molim sve koji su glasali da to ucine ponovo sad kad uploadam slike i hvala na glasovima ...

Početnik
^ za RCat nije problem, ako zatreba imam back up podataka pa ako oce mogu da cupam Mazdu RX-8 :D jeste da ima malo sexa ali sta je tu je :cool: za tebe nazalost nemam back up pa moras ponovo da postavis slike...

pozz i javi se RCat, bas me interesuje sta te je to izprovociralo...

Član
flash_back je napisao(la):
^ za RCat nije problem, ako zatreba imam back up podataka pa ako oce mogu da cupam Mazdu RX-8 :D jeste da ima malo sexa ali sta je tu je :cool: za tebe nazalost nemam back up pa moras ponovo da postavis slike...

pozz i javi se RCat, bas me interesuje sta te je to izprovociralo...

hvala. nije potrebno :) vama sretno na takmicenju.

Član
Aj dobro, ajde sad se vratimo na temu. Bila je, otisla je iz nekog ne bitno kojeg razloga i sad je gotovo ako se ne prijavi ponovo, nece je biti, ako dodje bice :D

:icon_exclaim:

Kako stoji Asteroid, jesi li uspio da se prijavis druze, sta bi sad ?

Član
Eto, a ima jos jedan golfic iz Ugljevika, ako se prepozna i ako gleda mozemo i njega u ta prva mjesta ubacit odma :)

Sad cu probati da ga nadjem :D

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.