Član
elvis_h je napisao(la):Budala :icon_rolleyes::icon_rolleyes:
i debil :icon_mad:
elvis_h je napisao(la):Budala :icon_rolleyes::icon_rolleyes:
MTR je napisao(la):i debil :icon_mad:
Astra je napisao(la):0:49 za dlaku... po meni je ovo idiotizam, ako vec imas ovakav magistralni put, onda mogu mislit kakav je auto put, idi na njega i deri
MTR je napisao(la):Astra je napisao(la):0:49 za dlaku... po meni je ovo idiotizam, ako vec imas ovakav magistralni put, onda mogu mislit kakav je auto put, idi na njega i deri
ili idi na zatvorenu pistu vikendom , plati 100 EUR za 2-3 sata i divljaj do mile volje
-Suki- je napisao(la):MTR je napisao(la):Astra je napisao(la):0:49 za dlaku... po meni je ovo idiotizam, ako vec imas ovakav magistralni put, onda mogu mislit kakav je auto put, idi na njega i deri
ili idi na zatvorenu pistu vikendom , plati 100 EUR za 2-3 sata i divljaj do mile volje
da ali da vozis u kontra smjeru na track day-u :lol:
mislim.....WTF...sta je zanimljivio ako u suprot nema nista....ima...nema...ima ...nema....:123:
i kad je izletna zona 20cm....desno stijena lijevo kanjon
MTR je napisao(la):-Suki- je napisao(la):MTR je napisao(la):Astra je napisao(la):0:49 za dlaku... po meni je ovo idiotizam, ako vec imas ovakav magistralni put, onda mogu mislit kakav je auto put, idi na njega i deri
da ali da vozis u kontra smjeru na track day-u :lol:
mislim.....WTF...sta je zanimljivio ako u suprot nema nista....ima...nema...ima ...nema....:123:
i kad je izletna zona 20cm....desno stijena lijevo kanjon
nisi ni ti dobre glave :lol::lol::lol::lol::lol::lol: