2008 Kicherer CL60

2008 Kicherer CL60

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Putovanja.ba
Administrator
Kicherer možda nije tako slavan kao konkurenti poput Brabusa ili MTM-a, no riječ je o tuneru koji je poznat po vrlo agresivnim i privlačnim kitovima pogotovo kada je riječ o mercedesovim modelima


Posljednji kichererovi uratci uključuju SL63 Evo Edition i CLK63 Black Edition, a zadnji je namijenjen ne tako ekstremnom, ali svakako luksuznijem modelu, coupeu CL. Ovaj se performaance kit pod nazivom CL 60 temelji na V12 bi-turbo CL 600, ali se iste modifikacije mogu primjeniti na bilo koju izvedbu CL-a uključujući CL 500 i 550 kao i AMG-ove verzije.

Ukratko riječ je o manjim modifikacijama vanjskog izgleda, unaprijeđenja motora te novih kotača i guma. Najsnažniji kit omogućuje povećanje snage modela CL 600 s 517 KS, odnosno 385 kW na 570 KS tj. 425 kW. Okretni moment je narastao na čak 900 Nm.

Nadalje tu su i kichererovi 20 colni RS-1 kotači s gumama dimenzija 285 mm. Ovjes je unaprijeđen i sportskije podešen, a rezultat je i 25 mm snižena podnica. Za bolji izgled i aerodinamička svojstva će se pobrinuti novi branici, modificirana maska motora te integrirani stražnji difuzor, a manje izmjene su učinjene i u unutrašnjosti putničke kabine.
 
Član
Mercedes gospodin,extra je ovaj model sam od sebe,a jos sa ovim preradama..........boli glava,svaka cast Kicherer....................
 
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Top