2 din i krađa

2 din i krađa

Član
Ubacio bi 2din ali sve moje solucije oem ili neš deseto se ne skidaju pločice i nemaju taj sistem protiv krađe pa me interesuje koliko se to često krade ta tipa uređaja...

Radi se o golfu 5.

Član
Mislim da je clan lover (lov2xlr8) imao taj 2din u golfu4, pa su mu ukrali, bila tema nekad prosle godine cini mi se...

Član
eno sarajlic ugradio u passata 2din koji sam ja pazario, isto se ne odvaja plocica, bas kriticno sto se toga tice, zato sam ja i odustao od toga

N

nenad

Probaj naci cover/plastiku koja ide preko playera, izgleda kao resetke ventilacije.

Evo kako to izgleda:

[attachment=39453] [attachment=39454]

Prilozi

• 1.jpg
    1.jpg
    47,5 KB · Pregleda: 47
  • 2.jpg
    2.jpg
    52 KB · Pregleda: 75
Početnik
jeste malo opipljivo kao sto armin kaze,al da bi moj izvadili treba da skinu kasetu koju drzi vose sarafa nego sto ima audi 100 sveukupno :Dsala naravno,ugl ja sam player sazada ucvrstio nosacima i sa 8 sarafa tako da je onom ko nezna kako da ga skine to nemoguca misija jer treba skinuti kasetu u sl,jer takav nacin ucvrscivanja sam bas napravio radi togo a i kada bi znao kako se vadi treba mu minimalno 2 sata da to odradi :D

ugl ako player ima onaj saraf sa zadnje str za ucvrscivanje ili vise njih kao sto je kod mene slusaj napravi kavez koji ces pricvrstiti za te sarafe i onda to sve pricvrstit za instrument tablu,tako sam ja barem i sad jedino mogu da ga razbiju ako hoce jer nema sanse da ga izvade,
znam da je odvojiva plocica majka ali ako vec player to neposjeduje onda je ovo najbolje rjesenje

ako neko hoce i nacin da zastiti auto neka se javi meni jer u mene struja dere onog ko nepazi,ugl uradjeno je sa balastima od xenona :lol:;)

Član
I na peticama, šesticama i sl se skine dosta toga da se ugradi taj player i pričvršćen je šerafima koji se nevide i sl

Ali ono što mene najviše interesuje hapajul se ti uređaji, konkretno oem proizvodi evo kako bi to izgledalo
http://imageshack.us/photo/my-images/513/09comfinnenah4.jpg/ da stavim te rešetkice malo je providno :D

Početnik
aServis je napisao(la):
I na peticama, šesticama i sl se skine dosta toga da se ugradi taj player i pričvršćen je šerafima koji se nevide i sl

Ali ono što mene najviše interesuje hapajul se ti uređaji, konkretno oem proizvodi evo kako bi to izgledalo
http://imageshack.us/photo/my-images/513/09comfinnenah4.jpg/ da stavim te rešetkice malo je providno :D

poslusaj me ako si u mogucnosti kupi i ugradi OEM uredjaj jer oni se dosta rjedje kradu nego aftermarket,jer u golfa 4 nestaje taj sa slike vec onaj aftermerket,nadam se da razumije sta govorim,tj prije ces ostat bez aftermerketa posto ima mogucnost da se ugradi u vise vozila a samim tim i brze ce se prodat ;)

nenad je napisao(la):
Probaj naci cover/plastiku koja ide preko playera, izgleda kao resetke ventilacije.

Evo kako to izgleda:

ovo mi je zanimljivo ali msm da je preofirno,ali u principu je zanimljivo ;)

Administrator
ovo sto je nenad naveo je fino rjesenje zato sto uopste ne izgleda kao player, a dok god se vidi nisi siguran...

a dzaba sto on tebi nece izvaditi ako je dobro pricvrscen, dovoljno je da ti napravi stetu na autu, tipa razbije prozor...

N

nenad

Ja se ne bi slozio da je providno, bas ruzno izgleda, prosto odbija lopova od auta :D

Početnik
nenad je napisao(la):
Ja se ne bi slozio da je providno, bas ruzno izgleda, prosto odbija lopova od auta :D

:lol::lol::lol:;);) a ne fina zamisao i sve ali ko god se vise zagleda skontace u cemu je furka al da je zanimljivo i da je usper ideja to stoji. :cool:

Član
da sam znao da imaju ove resetkice nikad sarajlicu ne bi prodao 2din:lol::lol::lol::lol:
pakas doci ce meni bolji, pa cemo vidjet:cool::cool::cool:

tacno da sam ja lopov i da vidim one resetkice povratio bi, i smijao se, ostavio covjeku stoju da sebi kupi kakav player:cool::lol::lol::lol: