imam jaa ..muha je napisao(la):imal iko DLS u vratima
a ti se napusi kurca malo...pozzAdnan_1.8T je napisao(la):VR6Boki je napisao(la):Ovi u F&F nemaju LSD doors :icon_biggrin:
O kakvom LSD-u pricate,ja koliko vidim na ovim slikama niko nema LSD...:lol:
Iceman je napisao(la):Evo ponovo emisija se emituje nedjeljom navecer od 10 do pola 11... Nasa emisija ce doci na red tek za 2 sedmice... kad saznam tacno objavim
IGY je napisao(la):almir_gr je napisao(la):IGY je napisao(la)::lol:Najjaci je Andrej priznaje javno da vozi bez vozacke :lol::lol::lol:
Na kojem programu??
CNN :lol::lol::lol::lol::lol::lol:sala
federalna televizija
Veko Skoda je napisao(la):imam jaa ..muha je napisao(la):imal iko DLS u vratima
a ti se napusi kurca malo...pozzAdnan_1.8T je napisao(la):VR6Boki je napisao(la):Ovi u F&F nemaju LSD doors :icon_biggrin:
kad je ta emisija da gledam...za koliko dana ce se emitovati...una li iko??emir_89 je napisao(la):Iceman je napisao(la):Evo ponovo emisija se emituje nedjeljom navecer od 10 do pola 11... Nasa emisija ce doci na red tek za 2 sedmice... kad saznam tacno objavim
IGY je napisao(la):almir_gr je napisao(la):IGY je napisao(la)::lol:Najjaci je Andrej priznaje javno da vozi bez vozacke :lol::lol::lol:
Na kojem programu??
CNN :lol::lol::lol::lol::lol::lol:sala
federalna televizija
fenomenalno vam je bilo po ovome sto se dalo vidjet i procitat.
igy, mala ispravka bht 1 je u pitanju. ko sto madzid rece oko 10 pocinje, nekad 10:15. jaranica mi radi tu emisiju, mogu je pitat da mi javi kad ce to biti, pa da vam mogu prenijeti...
jos jednom, svaka cast momcovi
Adnan_1.8T je napisao(la):Veko Skoda je napisao(la):imam jaa ..muha je napisao(la):imal iko DLS u vratima
Uredu je...
VR6Boki je napisao(la):Ovi u F&F nemaju LSD doors :icon_biggrin:
ja sam ZA al to treba STO PRIJE (mozda sad u petak)odradit dok snijeg nije paoMATADOX je napisao(la):Zaboravih reci da nije lose(neznam ko je predlozio)da se objavi na forumu pa da napravimo jedno masovno okupljanje u interex garazi.
Al da prvo vidimo sa INTEREX-om da nam ne ugase svijetla pa da se okupimo u velikom broju da se malo druzimo dok jos nije snijeg pao.
Skontamo jedan dan.
Ev ja se javljam da jos neko samnom ode do uprave interexa da ih zamolimo za garazu.
Da cujem vase prijedloge???
Eko je napisao(la):fakat da sam jos i ja bio hihi :icon_redface:
Iceman je napisao(la):Eko je napisao(la):fakat da sam jos i ja bio hihi :icon_redface:
Zvao sam te ti pobjegao u Gorazde...
.nOKe je napisao(la):Iceman je napisao(la):Eko je napisao(la):fakat da sam jos i ja bio hihi :icon_redface:
Zvao sam te ti pobjegao u Gorazde...
ma taaaaaaaaace seljak