ja nikad se nisam stedio i nema potrebe da se zamarim sa tim, volim sto nemam MFA uvijek sam u neisvjesnosti koliko mi auto trosi i super mi je :icon_biggrin:
neke od ovih stvati pratikujem cisto iz da bude tehnicki ispravno
Redovno održavajte vozilo - svakako jer ko pored mene jos voza moram biti siguran
Izbjegavajte kratke, nepotrebne relacije zasto pa vise volim sebe nego auto mrsko mi nekad setat :lol:
Ne opterećujte bespotrebno vozilo - naravno ipak je to 1.4 :icon_biggrin:
Provjeravajte tlak u guma - provjeram pritisak u gumama radi ljepseg izgleda auta :lol:
Vozite na niskim obrtajima, ranije prebacujte u viši stupan :lol::lol::lol::lol: nikad pa onda se s autom treba kretast u drugoj brzini
Dosegnite željeni tempo vožnje i držite ga – ne ubrzavajte i ne kočite bespotrebno zasto to da radim pa ne pazi drugi pazit cu ja
Prilikom duljih čekanja (cca više od 30 sekundi) ugasite motor nikad nebi krenuo na vrijeme zelenog svijetla koliko cesto vozim kroz rasksrnicu
Prilikom zaustavljanja (npr. semafor) vozite u brzini, ne s pritisnutim kvačilom
inace volim da mi se auto ugasi :lol: prvo pustanje gasa lagano kocnica stiskanje kvacila do kraja koscnica do kraja da ne gazim zebru nije mi do popravki :lol:
Ne palite nepotrebno razne uređaje koji povećavaju potrošnju – klima, grijač
stakla, grijač sjedišta itd.
pa ne dolazi mi racun da se stedim :lol:
Ne vozite s otvorenim prozorima – strujanje zraka smanjuje aerodinamiku
ne vozim street race
zasto bi bili zavoreni :lol:
eto toliko o gorivu i koliko god bilo skupo ja tocim za 10 km