zen_3dom je napisao(la):zamjeni komplet motor nece niko ni skontati............. jebes papire
HerrNuki je napisao(la):druze taj 1.6 ako je u dobrom stanju uz sitne izmjene moze ici bolje nego 1.8 90 ks
najlakse je promjeniti motor i nadati se da neces imati problema
a zasto ne recimo spustiti glavu posto taj motor ima jako mali kompresijski omjer 9:1 tvornica kaze ali realno je oko 8.2:1
glava se brusi za 1mm zvuci puno i jeste puno ali je provjereno
bregasta od gti 8v samo pazi ako je hidro glava ona bregasta iz GTI sa hidro glavom a ako je mehanicka onda isto tako starija tipa GTI sa mehanickom glavom
sljedece izduvna od gti 8v i downpipe kompletan izduv zamjenit sa protocnim
i ako imas srece naci weber 32/34 dmtl njega ubacis umjesto tvornickog pierburga 2e2 i 1.8 ti moze samo gledati stopke a i gti 8v ako je u losijem stanju
:123:
GreenDevil je napisao(la):ja vozo Golfa 1.6D 40kw u papirima a pod haubom 1.9TD+i, i ubacuj taj 1.8 ice bolje i trosice ti manje goriva nego 1.6
sad vozam Corrada 1.8 66kw polu ajnspric i potrosnja je 7L
HerrNuki je napisao(la):GreenDevil je napisao(la):ja vozo Golfa 1.6D 40kw u papirima a pod haubom 1.9TD+i, i ubacuj taj 1.8 ice bolje i trosice ti manje goriva nego 1.6
moze biti 7L na otvorenom
taj motor provjereno trosi vise nego 1.8 8v GTI digifant:lol:
i ta ti je na mjestu ne racunamo one troklipce :lol:GreenDevil je napisao(la):HerrNuki je napisao(la):GreenDevil je napisao(la):ja vozo Golfa 1.6D 40kw u papirima a pod haubom 1.9TD+i, i ubacuj taj 1.8 ice bolje i trosice ti manje goriva nego 1.6
moze biti 7L na otvorenom
taj motor provjereno trosi vise nego 1.8 8v GTI digifant:lol:
koji to benzin trosi 7 po gradu :lol:
kad se kulturno vozi to je potrosnja, a na auto putu ide ispod 7L a gradska je 10+
he he pa necu taxirati :lol::lol:bucky_mb@yahoo je napisao(la):ubaci dizela