Passat B6 - Brisaci

Passat B6 - Brisaci

Član
pozdrav.
postoji li mogucnost podesavanja "ugla" brisaca ?
naime, na vozacevoj strani brisac mi udara u keder gornjom polovnim pa me interesuje jel postoji neki nacin da mu napravim "granicu" da ne ide skroz i ne udara u keder ?
 
Član
Skines brisac sa nuta i pomaknes ga malo ka dole za jedan zub,a pritom pazis da nerazbijes sofersajbu
 
Član
Ja kad sam kupovao brisače, po interneta prerovio, nađem na 7-8 sajtova tu i tu mjeru, nisam siguran sad, ima 6 mjeseci.
Stavim na auto, manji za par cm od prošlog, al' i dan danas mi ga mrsko zamijenit
 
Član
Kod mene su dosli neki univerzalni ali je neko ovaj kraci stavio ma vozacevu stranu a duzi na suvozacevu pa mi je bilo nejasno zadtp je bio veliki ugao u donjem dijelu sajbe kojeg brisac ne brise. I ovaj kraci dok je bio udarao je malo u keder.
Po meni i na ovu suvozacevu stranu bi trebala ici veca metlica. Sad mi neobicno sto je kraca pa ne ide do kraja desne strane kad se spusti.
 
Član
Glup si jarane da ti kazem ja ako vec neko drugi nije !
Za sta sluzi forum ako ne za pitanja i pomoc. Sta ti smeta ?

Jeste, tako je.. Postavio si pitanje, nisi ni sacekao odgovor, a vec si napravio glupost. Nema veze, tvoje auto, radi sta hoces, ali nemoj onda pricati da sluzi za pitanja i pomoc.
Druga svrha foruma, izmedju ostalog, je za zajebanciju koju papci ocigledno ne znaju prihvatiti ili je ne kontaju.
Stvarno ne znam sto se lozis kad te i treba citavog zivota zajebavati za busenje farova. Samo bih se na tvom mjestu zapitao imam li pravo nekome reci da je glup nakon toga :D
 
Top