Golf 4 1.8T - Komentari

Golf 4 1.8T - Komentari

Vi se ganjate a ja gotovo svaki mjesec vidim ova sjedista na otpadu u golfovima svicarcima,bila su jedna i u Bori.
Koliko si spreman platit uredna da se raspitam posto su ovde.
 
Član
A ima ih i po piku za cetvora vrata koliko hoces,problem je što ih nema za dvoja vrata.
Hajde ako gdje nabasas za dvoja vrata pogledaj mi cijenu i javi ako nije problem
 
Član
To su ta sjedala samo kao što kolega napisa preskupa su sa obzirom da iskidana,da ih da za 150KM što bi bi bilo realno pa ih presvući.Frend je neki dan ovakve u kiseljaku za 300km uzeo ali kao nova,samo za cetvora vrata bili.
Biti će i slika unutra samo da se vrijeme malo popravi pa da ga ocistim fino :) iako nije baš bajan unutra.
A nebi bilo smisla ići neki drugi lip kad idem na stil jubija,još samo spojer na gepeku moram naći da bi bio potpun.
Ja ljetos za dvoja vrata recaro platnena kao nova 250KM u kiseljaku platio, samo treba cekati da sta ispadne, mada toga vjerovatno dosta ima sto se prodaje a da nije na piku uopste, nije narod objavio pa se i nezna za njih, ali je za dvoja vrata teze naci nego za cetvera
 
Član
To je to samo treba čekati,ali evo ja sam već god dana u potrazi i nikako naletit na njih.Meni odgovaraju i dobra za neku normalnu lovu ili oštećeni isto za neku normalnu lovu i onda bi ih ja presvukao po svom guštu.
 
Član
Hvala puno ekipa.Nije loša ali još je daleko od dobre,ima još puno posla ali evo sve se lagano privodi kraju kako financije dopuštaju.
 
Član
sta ide sljedece turbo injektori remap
Hvala puno ekipa.Nije loša ali još je daleko od dobre,ima još puno posla ali evo sve se lagano privodi kraju kako financije dopuštaju.
imal kakvih planova za turbo i injektore vjerovatno poslje toga downpipe uglavnom 1.8t 180 ks je taman meni u audiju prvih 6 mjeseci dobar bio poslje se vec naviko vjerovatno je golf malo laksi , je li na golfu 5 ili 6 brzina :) , gdje si nabavo intercooler. auto izgleda super:D
 
Pratim temu i ovde i na club srbija sta reci golf je full. :D nego kakvo je stanje s rellyom mozes li koju sliku postaviti hoces li ga raditi ili u delove :)
 
Član
Na autu je remap već uradjen,kompletan auspuh od turbine je fi76 i auto ide dosta dobro.Sad mi je trenutno plan završiti unutrašnjost i još par sitnica što mi vani fali.
A kad se sve poslozi onda se sigurno štedi za K04, dizne nove i lagano na 260-270ks :)
Mjenjac je 5 brzina što je još jedan veliki plus što se ubrzanja tiče.A budem i jedan video snimio kad IC namontiram.
IC je nabavljen na ebayu,zakacit ću link samo da ga nadjem.

Nebojsa rallye još stoji kako sam ga poslje udesa i ostavio,imam dosta ponuda za njega ali još nisam odlučio šta ću.Ali šta god da bude ne ide u djelove,ako i bude na prodaju samo u komadu kakav jest.Dobivam dobro velike ponude za njega iako je razbijen.
Da ne kvarim temu slikama razbijenog auta evo jedna kako je izgledao cca 2.tjedna prije udesa



A evo i link od IC gdje sam ja uzeo
http://m.ebay.co.uk/itm/VW-VOLKSWAG...INTERCOOLER-KIT-FMIC-/231026743181?nav=SEARCH
 
Top