Zakon za mlade vozače

Zakon za mlade vozače

Super Moderator
ma nidje veze je to snagom svejedno. lakse je pocetniku vozit jace auto nego slabije. jel lakse pretec kamion sa slabijim il jacim autom? ionako nemaju puno ikustva u tom preticanju i misle se hoce li nece li, cekaju priliku, a kod nas hvala bogu dugi pravci po par km pa imas vremena po isprekidanoj preteci sa slabim autom..
 
Član
A i ovo za iza 23 je totalno nelogično. Pa već je postojao takav zakon, i ukinut je, i sada će ga opet vratiti? Niđe veze.
 
Član
Ma nema smisla, sta je sledece, kako su krenuli nebi me cudilo kad bi pomjerili da se moze polagat sa 20...
 
Član
I to ogranicavanje snage je u ovakvoj drzavi glupost jer ljudi jedva i jedno auto imaju i sad mora djetetu drugo kupovat sa manje konja. Nidje veze
Pa nek djete ne vozi, a ne da po Sarajevu balavci divljaju sa 200KS. Onaj ko nema djetetu za auto u 99% slučajeva vozi auto sa manje od 100KS.
 
Član
Cuj 100 km/h ? Koja glupost,to poslije 11 je jos veca glupost.
Poslije 11h i jest glupost ali ovo preko 100km/h i nije glupost. Kad vozim dijete sa sobom skoro nikad ne pređem 130km/h na autoputu, a auto komotno može tehnički i na 190km/h. Stara je šoferska do 100 ti upravljaš autom, a preko 100 samo misliš da upravljaš.
 
Član
ma samo uvest strožije kazne za alkohol i brzu vožnju, kad se opali po džepu tad pamet najbolje dolazi
Slazem se u potpunosti, cak i oduzimanje vozacke nije lose za onog ko napravi veci prekrsaj, to sigurno opameti, ja sam jedan od tih koji ce uskoro postat pocetnik i to sto hoce uvest je stvarno previse...
 
Član
Ma i udaranje po djepu nista posebno ne opameti pojedince.....jel sad svi imaju reg. auto na dide , nene , cuke itd...treba uvest da ni jedan dokument pa ni cips da ne mozes izvadit ako nisi cist......a da vas pitam nesto....jel mogu kazne zastarit? ja imam jarane koji se oslanja na to da ce mu sljedece god . 400 maraka kazni zastarit.....e sad neko kaze da je to istina da nakon 5 god. zastare a neko da nije ?
 
Član
To je sad ocel nece...nego jel istina da zastari?...konkretno pitanje , a sad sta ce biti i kad ce biti...
 
Član
ma samo uvest strožije kazne za alkohol i brzu vožnju, kad se opali po džepu tad pamet najbolje dolazi

I da nema mamin i tatin moze i pjan i parkirati i voziti kako i kad hoce... a opet se to odnosi udri po dzepu obican narod-sirotinju... da svi budu jednaki da nema izuzetala, a guzonje ce opet voziti kako hoce i nista placati nece... nazalost...
 
Poslednja izmena:
Top