Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
umene rođak ima u armaturi one orginalne blaupunkt al mogu se onde staviti i neki drugi
ima uzet naki mali zvučnika nevjerujem da ima baš orginal al ima slično
Imaju kod mene pioneer za golfa 2 naprijed... origigi a imam i 4 komada one kopije pioneer, 20km dva komada... dobri su, služe... ali nejakiiiiiiiiiiiiiiiiiii
E druze mogu ti ovakvi ali cuvaj se ovoga drugog visokog jer i ja sam stavljao u svoga golfica ali pazi da te visina ne zaj*baje jer moguce da neces moci poklopac ustimati onda . i kod mene je malo odignut poklopac a jos sam moro malo da turpijam plastiku okolo i nekako je upao, ne ko original ali hajd opet bolje jaci nego nikakav
pozdrav! posto sam novi pa ne mogu da otvorim novu temu pa cu ja ovdje da pitam jel ima neko da prodaje zvucnike sto idu u tablu od golfa 2 il ako neko zna gdje se mogu kupiti neki solidni a mogu i malo bolji da im je cjena pristupacna!
ne znam iz kog si grada, ali imas povoljne u Sarajevu, electronic centar na Marijin-dvoru na tramvjskoj stanici, solidno rade svoj posao... A i ovo sto Muha nudi je odlicno resenje, u svakom slucaju kvalitetnije samo skuplje za nekih 25KM...
ili ako hoces ima kod mene prijatelj nekakve kenwood zvucnicice izvadio iz dvojke skoro nekad i stoje mu kuci, mislim da je cjena 30km a da su 40 watts snage ... polovni su, ali nisu nigdje osteceni i rade bez problems-a ...