Ne znam jesil se susretao sa onim koje prije pumpanja gume stavis(imaju na sebi zabice koje idu ispod gume), planiram staviti crne felge pa bih vise zbog izgleda to htioTo na slici tako lepo izgleda, ali sve koje sam uzivo video su bili takvo g...
Nadam se da i fino izgleda kad se ubaciimaju ti, ali nisu bas jeftini
https://www.ebay.com/itm/Wheel-Protector-Rim-Ringz-19-Red-/111640467148
Sta mislis onda da ostavim skroz crnu felgu na miš sivu boju?Video sam razne ali uzivo ni jedna ne lezi tako lepo uz ivicu felne i nisu tako lepe sjajne itd, nego izgledaju kao najeftinija plastika. Utisak je jos gori kad guma nema onaj zastitni rub za felnu.
Da jednostavno sam misljenje da ce felga manje doci do izrazaja pa trazim neko rjesenje da to bude ljepseMislim ne kazem da mozda ne postoji kvalitetnija, ja samo kazem da sto sam video, tako je bilo. Ako je cilj da imas neki kontrast, mozda mozes na sam rub felne da zalepis traku ili nesto da bi dobio liniju.
Da jednostavno sam misljenje da ce felga manje doci do izrazaja pa trazim neko rjesenje da to bude ljepse
Vidi ovako, auto mi je ko sto sam vec reko mis siva boja. Unutrasnjost auta sam vec poceo raditi u crno-crvena kombinacija(crne patosnice sa crvenim koncima, crna sjedista sa crvenim koncima)I koje bi boje stavio trakicu?
Ja bih recimo prije ofarbao kocione celjusti u neku malo ludju boju i tako dobio kontrast, bez da lijepis svakakve hepeke po autu...
Ili ako ti je mrsko farbati, uzmes one poklopce za 40-50KM
Vidi ovako, auto mi je ko sto sam vec reko mis siva boja. Unutrasnjost auta sam vec poceo raditi u crno-crvena kombinacija(crne patosnice sa crvenim koncima, crna sjedista sa crvenim koncima)
Kocione celjusti sam takodjer razmisljao u crveno farbati, dolazilo je u glavu neke lude pink boje ali ne znam kolko bi to sve islo uz ostatak.
Definitivno celjusti u crveno pa cemo viditi sta daljeNormala onda, ofarbaj u crveno.. Ako ne budes zadovoljan kontrastom odradi i trakicu.. A ako ti bude previse kontrasta, vratis celjusti u crnu boju
Gledo sam i ja na ebay imaju kao "trake" a imaju i one plastike sto se zakace ispod gume, trake su jeftinije samo ne znam koliko bi trajaloMožda na piku ja sam gledao na eBayu da ima nije puno skupo