emirc je napisao(la):Pozdrav raja!
Ovako, nisam siguran da je ovo najbolje mjesto za ovakvo pitanje ali činilo mi se najprikladnije Interesuje me postoji li vlasnik ili možda čak vlasnici Nissana GT-R u našoj državi? Ja lično nisam nijednog vidio u BiH na našim tablama, pa pitam čisto iz znatiželje...
Neki dan pročitah ovo:
Pošto naši Nissan koncesionari još u ponudi nemaju model GT-R (iako znamo da je jedan naručen za kupca u BiH nekim drugim putevima), već sada isti možete poručiti u ostalim Nissan prodajnim centrima te ujedno i ''Track Pack'' tuning paket. Prva isporuka novih modela očekuje se u martu sljedeće godine (2012.).
http://www.automotosvijet.com/index.php/noviteti/sluzbeno/2486-nissan-gt-r-2012-track-pack
Zna li možda netko ko je tajanstveni kupac?
Hvala svima na odgovorima!
BlackPrince86 je napisao(la):RS6Avant je napisao(la):ovo auto vidjam cesto u Srebreniku i mislim da je momak iz Srebrenika prije 2 dana sam imao priliku da ga cujem, brutalan zvuk ima
Ovaj Camaro mi je od dobrog druga,zovu ga Zenny,zivi u Offenbachu,i 91 je godiste.To objasnjava tablicu.Camaro RS 3.7 306 ks.
I da,vozio sam ga
BlackPrince86 je napisao(la):RS6Avant je napisao(la):ovo auto vidjam cesto u Srebreniku i mislim da je momak iz Srebrenika prije 2 dana sam imao priliku da ga cujem, brutalan zvuk ima
Ovaj Camaro mi je od dobrog druga,zovu ga Zenny,zivi u Offenbachu,i 91 je godiste.To objasnjava tablicu.Camaro RS 3.7 306 ks.
I da,vozio sam ga
niksa je napisao(la):Mescini dva u Sa na cesti u 16
saledoboj je napisao(la):Ima narandzasti Veloster u Doboju vidjam ga ima dugo vremena. Izgled 10, na ovakav izgled trebo bi motor bar 250-300 konjica :icon_smile:
George je napisao(la):saledoboj je napisao(la):Ima narandzasti Veloster u Doboju vidjam ga ima dugo vremena. Izgled 10, na ovakav izgled trebo bi motor bar 250-300 konjica :icon_smile:
i bit će, čeka se turbo verzija
emirc je napisao(la):technoGeek je napisao(la):Pa neces ga skoro ni vidjeti kad treba godina dana da dodje iz fabrike
Ima polovnih u Evropi za uvoza, u pola cijene se može naći...
automotosvijet je napisao(la):George je napisao(la):saledoboj je napisao(la):Ima narandzasti Veloster u Doboju vidjam ga ima dugo vremena. Izgled 10, na ovakav izgled trebo bi motor bar 250-300 konjica :icon_smile:
i bit će, čeka se turbo verzija
Veloster turbo
ArminM je napisao(la):danas na putu prema zenici srecem Ferari, nisam tacno siguran koji je model ali je nesto novo
naprijed nije imao tablicu, a nazad je cini mi se brescia Italija:icon_biggrin:
nisam imao kad ni slikat, prava pojava na cesti medju ovim nasim starudijama
lhasa_green_beast je napisao(la):ArminM je napisao(la):danas na putu prema zenici srecem Ferari, nisam tacno siguran koji je model ali je nesto novo
458 italia ? FF ?
ArminM je napisao(la):lhasa_green_beast je napisao(la):ArminM je napisao(la):danas na putu prema zenici srecem Ferari, nisam tacno siguran koji je model ali je nesto novo
458 italia ? FF ?
cini mi se ovaj 458, neka je tamnija siva boja, strasan je