Ma nebitno ali on ga voza ima sigurno 2-3 godineGOLF TZ je napisao(la):cayenne je jeftiniji od q7...![]()
ArminM je napisao(la):ovaj lik diplomirao na Oxfordu, moze vozat sta ga volja, ovaj porshe ima poprilicno fin zvuk, hoce ga nekad ismet opalit pa se moze cuti![]()
Sarajlic je napisao(la):ArminM je napisao(la):ovaj lik diplomirao na Oxfordu, moze vozat sta ga volja, ovaj porshe ima poprilicno fin zvuk, hoce ga nekad ismet opalit pa se moze cuti![]()
Al opet meni od njihovih auta nekako eclipse ima najbolji zvuk,meni bolji i od astona
ArminM je napisao(la):Sarajlic je napisao(la):ArminM je napisao(la):ovaj lik diplomirao na Oxfordu, moze vozat sta ga volja, ovaj porshe ima poprilicno fin zvuk, hoce ga nekad ismet opalit pa se moze cuti![]()
Al opet meni od njihovih auta nekako eclipse ima najbolji zvuk,meni bolji i od astona
trebas ufatit ferida nekad poslije nekog koncerta u monacu, kad izadje pijan, pa da mu kazes da malo turira, da vidis, mislim da bi promijenio misljenje, onaj hari vise dere onog eclipsea pa si mogao primjetit, tih je i on na niskim obrtajima, derali smo ja i supa njega:icon_biggrin:
aston je brutalan na visim obrtajima:icon_smile:
Porschefan je napisao(la):Ima Caterham i od 100ks, tako da nije čudno ako je Golf bio brži :icon_smile: