EdinZa Član 17.07.2012 #1.801 RE: Zanimljiva auta na BH cestama Jaooo SLS-a kakav jeeee :icon_eek::icon_eek::lol::icon_smile:
K korisnik5 Član 17.07.2012 #1.802 RE: Zanimljiva auta na BH cestama fandjo30 je napisao(la): Kliknite za proširenje... Udarila ova kriza i u Austriji.:icon_smile:
RE: Zanimljiva auta na BH cestama fandjo30 je napisao(la): Kliknite za proširenje... Udarila ova kriza i u Austriji.:icon_smile:
B Belmin1 Član 17.07.2012 #1.804 RE: Zanimljiva auta na BH cestama I ja sam SLS-a vidio u Kladnju mogu se pohvalit da sam ga prestigao :icon_biggrin:
RE: Zanimljiva auta na BH cestama I ja sam SLS-a vidio u Kladnju mogu se pohvalit da sam ga prestigao :icon_biggrin:
stefan Legend 17.07.2012 #1.806 RE: Zanimljiva auta na BH cestama danas vidio u sarajevu shelby mustang gt500 ELENOR :icon_smile: nisam bas skontao u prolazu sam ga vidio grmi kao lud
RE: Zanimljiva auta na BH cestama danas vidio u sarajevu shelby mustang gt500 ELENOR :icon_smile: nisam bas skontao u prolazu sam ga vidio grmi kao lud
soffa Član 17.07.2012 #1.809 RE: Zanimljiva auta na BH cestama eto i monte carlo jedan...:icon_smile:
ArminM Član 18.07.2012 #1.810 RE: Zanimljiva auta na BH cestama ima i zelena ovakva, i crvena od zovko osiguranja, ne znam da to nije ova
RE: Zanimljiva auta na BH cestama ima i zelena ovakva, i crvena od zovko osiguranja, ne znam da to nije ova
emir_89 Član 18.07.2012 #1.811 RE: Zanimljiva auta na BH cestama monte carlo nista posebno, cak sta vise unutra mi je siromasna za jednu "specijalnu verziju". rs je vec druga prica
RE: Zanimljiva auta na BH cestama monte carlo nista posebno, cak sta vise unutra mi je siromasna za jednu "specijalnu verziju". rs je vec druga prica
devil' Član 18.07.2012 #1.812 RE: Zanimljiva auta na BH cestama Bila je jedna žuta Fabia Monte Carlo izložena na aerodromu u Sarajevu :icon_smile:
RE: Zanimljiva auta na BH cestama Bila je jedna žuta Fabia Monte Carlo izložena na aerodromu u Sarajevu :icon_smile:
OggyBoy Član 18.07.2012 #1.813 RE: Zanimljiva auta na BH cestama :smajli10: Ja pomislih neke nove mašinke u BiH, a oni o FObiji raspravljaju.:icon_cry: PS. Ima ovakva FObija u BL, ništa posebno, čak je i odvratna jer je svaka kao džip.
RE: Zanimljiva auta na BH cestama :smajli10: Ja pomislih neke nove mašinke u BiH, a oni o FObiji raspravljaju.:icon_cry: PS. Ima ovakva FObija u BL, ništa posebno, čak je i odvratna jer je svaka kao džip.
ArminM Član 18.07.2012 #1.814 RE: Zanimljiva auta na BH cestama neko iz Hifa grupacije je kupio ovu mecku, vidjao sam je vec nekoliko puta ali danas bacim sliku. CLS AMG Uploaded with ImageShack.us
RE: Zanimljiva auta na BH cestama neko iz Hifa grupacije je kupio ovu mecku, vidjao sam je vec nekoliko puta ali danas bacim sliku. CLS AMG Uploaded with ImageShack.us
tvrdoglavi Član 18.07.2012 #1.815 RE: Zanimljiva auta na BH cestama maloprije u Zenici r8,strane table,crn