Death_beat je napisao(la):a jbt ga, audi je predobar, pojava si sa njim. al treba napredovat u zivotu. za koji godinu ces i ovu astru sredit i bit ce jedinstven na ulici i eto
zatvoraš je napisao(la):dogovorio sam da u petak odem da auto pregleda majstor i da popravku klime snosimo obojica
tibor987 je napisao(la):Ako ti je dosadio audi onda mjenjaj, inace ne bi mjenjao...
Little Dragon je napisao(la):Po mojoj procjeni ne moze biti vise od 6.000km , mozda 5.500
Little Dragon je napisao(la):Koji je motor u toj 2004 , jel uvoz? Tesko je naci kod nas takvo auto , a to za Astru na svakom koraku nigdje veze sta treba uzeti golfa 4? Ima Astri al nema toliko kao golfova i opet jest Audi lijep al nece biti vjecno godine prolaze a ovo mu je kljuc za kljuc . I naravno prvo moras voziti provozati Astru da kazes za nju da ne vrijedi i sl tako da kad sjedne u nju nece htjeti izaci i vraitit se u Audia
Little Dragon je napisao(la):Koji je motor u toj 2004 , jel uvoz? Tesko je naci kod nas takvo auto , a to za Astru na svakom koraku nigdje veze sta treba uzeti golfa 4? Ima Astri al nema toliko kao golfova i opet jest Audi lijep al nece biti vjecno godine prolaze a ovo mu je kljuc za kljuc . I naravno prvo moras voziti provozati Astru da kazes za nju da ne vrijedi i sl tako da kad sjedne u nju nece htjeti izaci i vraitit se u Audia
Little Dragon je napisao(la):Treba biti iskren kad covjek moze uzeti dobro auto , da je rekao i golf 4 ja bi rekao da uzme , dosta ljudi komentarise a nisu sjeli u Astru i pisu komentare zato sto ne vole Opel .