Kakve su kvalitete ove sijalice sto se prodaju po 20km komad? Ili vidio sam cak i neke limastar?OEM je najbolji. Ako imas oem xenon, sijalice zamijeni i pici. Znas da ce sve raditi bez ikakvih problema.
Ama zaboravi LEDKakve su kvalitete ove sijalice sto se prodaju po 20km komad? Ili vidio sam cak i neke limastar?
Ko prica o LED? Pitam za xenon jer je vec covjek rekao sta je boljeAma zaboravi LED
A izvini. Limastar su OK za cijenu. Ali iskreno ja vise nikad nebi isao vise od 4300K. 5000 maximum, sve preko toga je šamar sam sebiKo prica o LED? Pitam za xenon jer je vec covjek rekao sta je bolje
Imao sam na golfu ollo set 6000k (ako je pravih 6000) bio prezadovoljan, vidljivost extra, dok sad na ovome cim se zagriju dobiju skoro pa zutu boju, i primjetio sam da se mnogo bolje vidi kad se tek upale pa postanu plavo bijele i zato bih isao na 6000k, a svako opet ima neki svoj ukus ili mozda lose iskustvoA izvini. Limastar su OK za cijenu. Ali iskreno ja vise nikad nebi isao vise od 4300K. 5000 maximum, sve preko toga je šamar sam sebi
drug xenon je bolja kvaliteta i ne ubijaju u oci imas u Sarajevu u Xenonu 6000K xenon set 80 KM H1 sijalice + pola godine garancije