ZELA GTI je napisao(la):Zakačim na konzervu te vaše leševe i odradimo jedan od 0-100 km/h ispod 20 sekundi![]()
Ako se trule mečke na rastave po pola od udara G sile:lol:
ZELA GTI je napisao(la):Zakačim na konzervu te vaše leševe i odradimo jedan od 0-100 km/h ispod 20 sekundi![]()
Ako se trule mečke na rastave po pola od udara G sile:lol:
Nemrin je napisao(la):Gradska potrosnja takvog motora ne ide ispod 10-11l benzina,sumnjam da ce trositi 10l plina cisto gradske.
http://www.pik.ba/artikal/3916287/mercedes-124-kupe/ O ovome sam ti pisao prije...
tomislav_amg je napisao(la):Taj mercedes ima oko 120 konja
Jbt ovaj Zela se qrci kao da voza neko auta da valja, a ne Peugeota 106 najnizu klasu auta, kao sto kolega allex kaze ˝udoban ko volovska kola˝ :lol: Tko bi od njega ostao da voza ne daj Boze 206![]()
ZELA GTI je napisao(la):Tko će drugi o klasama nego ljudi kojima je Mercedes od 30 godina pojam udobnosti i vrhunac auto industrije. Naravno da su udobni kada nema dovoljno dugog pravca u državi da mogu nabiti preko 80 km/h![]()
Sahman_Turbe je napisao(la):Vozim i ja merca 190ku do nedavno je bio benzin 2.0 120ks a sad je 2.0d sta reci benzinac jede cestu al tad su nastali problemi oko ka glave hoce-nece trosi preko 20l,,a i ugradnja plina ti je zajebancija razjebe ti ka glavu pa trosi i plina preko 20l,,ako nisi ljubitelj neke brzine dizela sebi trazi 2.5![]()
zadnja-kocnica je napisao(la):Sahman_Turbe je napisao(la):Vozim i ja merca 190ku do nedavno je bio benzin 2.0 120ks a sad je 2.0d sta reci benzinac jede cestu al tad su nastali problemi oko ka glave hoce-nece trosi preko 20l,,a i ugradnja plina ti je zajebancija razjebe ti ka glavu pa trosi i plina preko 20l,,ako nisi ljubitelj neke brzine dizela sebi trazi 2.5![]()
jel ima zivosti 2,0d u 190tki na odnosu na w124 2,0d (trebalo bi biti :icon_questioni kolika je potrosnja
Sahman_Turbe je napisao(la):ma kakava crna zivost,,spor je do boga a 124 je jos tezi od 190ke a isti motor pa ti skontaj![]()