tibor987 je napisao(la):Brate, ako toliko oprugama skucas auto, koliko ce ti amortizeri preziviti ?...usto, evo recimo za Fabiju 1024€ gewinde H&R-ove....okl e mi tolike pare, morao bi skupljat jedno godinu ipo samo z anjih ajjjjjjj
trizex je napisao(la):tibor987 je napisao(la):Brate, ako toliko oprugama skucas auto, koliko ce ti amortizeri preziviti ?...usto, evo recimo za Fabiju 1024€ gewinde H&R-ove....okl e mi tolike pare, morao bi skupljat jedno godinu ipo samo z anjih ajjjjjjj
Vidis da mu je svejedno, nece zadrzavati auto toliko dugo da ga boli briga za njih
JD. je napisao(la):Pike_gti je napisao(la):trizex je napisao(la):da ti nije malo 35/40?
evo sad montiro opruge i zamisli sta... mako nije opet visok... sto znaci 35 40 mu je daleko premaleno valja uzet 60 40
iskreno da ti kazem sve opruge su sranje, samo gewinde druze...
opruge dolaze u obzir na nekom fabricki spustenom autu na kojem nema puno prostora za spustanje pa su opruge dovoljne... ili na autu sa ogromnim felgama koje takodjer dovoljno popune blatobrane pa opruge budu taman
za sve ostalo samo gewinde, ja sam se tako opekao pravo i nikad vise ne bi opruge kupio...