Član
Komentirajte slobodno i pokoji savjet je dobrodošao
Dobro si poceo, samo se nemoj gubiti u pravcu u kojem zelis da ide auto. Plavo osvjetljenje je vec odavno djikansko kao i milijun tuning nalja po staklima, profilirani sicevi i upari platno neba sa tapacirunzima, opruge i tanju gumu i vec imas dobru vozilicu.
Golf 3 1.4 je sad htio bih da ubacim jaci neki motor 1.9 tdi od cega mi najbolje pase bez nekih pretjeranih prepravka?hvala hvala
motor je u njemu 1.4 AEX oznaka, mislio sam ubacivati AFN TDI ili VRa ali to mi nije baš prioritet možda kasnije kad budem garažu imao jednog dana
od Venta ti sve pase doslovno na šaraf, samo ti trebaju farovi, maska i hauba, ne trebaš mijenjat blatobrane i branik kao šta su meni neki govorili
Golf 3 1.4 je sad htio bih da ubacim jaci neki motor 1.9 tdi od cega mi najbolje pase bez nekih pretjeranih prepravka?
Hvala,a reci mi mjenac ostaje linkad ubacujem 2.0 16v ibsta treba prepravitJa ti imam 1.4 i Jubi 1.9 TDI afn, iskreno po meni ti se ne isplati osim ako imaš donora 1.9TDI, jer poluosovine su ti drugačije ( glavčine možeš zadržati ) i nosači motora za TDI su ti uljni radi velikih vibracija. To ti je što se tiče mosta. A motor ti je druga priča, prvo i osnovno, razvodna kutija i instalacija od TDI motora, zatim pumpa u rezervaru ( rezervoar ti je isti, pumpa unutra nije ), mjenjas sat i papučice dole ( benzinci ti idu na sajlu, TDI na elektriku preko Bosch pumpe ) pa onda mjenjač ( benzinci do 1.8 ne znam za 2.0 su ti na šipku, na TDI su ti na sajle ) zatim nosači za kutiju filtera zraka, nosač za filter nafte, nosač za interkuler i tako te sitnice. Iskreno po meni se ne isplati osim ako imaš donora i auto viska, i puuuuuno slobodnog vremena. Najbolje uzet TDI original i prepravke sa benzinca prebaciti na njega osim ako je tvoj u limarskom odličnom stanju pa misliš ubaciti TDI-a. Po meni rade 2.0 8v ili 16v staviti gore uz ful sitne prepravke i udri ( 16v je bolji izbor, sa potrošnjom je tu negdje sa 8v ali on je duplo bolji što se tiče ubrzavanja i iz njega se može izvući jako puno za razliku od 8v )
Nadam se da sam ti pomogao
Hvala,a reci mi mjenac ostaje linkad ubacujem 2.0 16v ibsta treba prepravit