AnDel je napisao(la):jest los kvalitet slika al nisam stigao prije sve odraditi ..
sutra cu napraviti jos neku po danu ...po danu kvalitet je optimalan nema ovog 'snijega'...i vidi se sjaj i felgi (uzivo bas sjajea i laka)
@vw fan 'fali' jos updatea
@matalmir na gepeku sam poravnao brisac i otvor od prskalice, ostale prijedloge takoder planiram odraditi
@tnx sema i meni se svidjaju jos se mogu se lako farbati u koju oces boju...sledeca ce biti crno -crvenakako napreduju ats?
otprilike sta imam u planu jos (redom):
-sport izduv
-spustanje
-stopke kristal crne ili crno- crvene(taxi eto)
-lajsne gti i pragovi
-maska bez znaka
-duboki branici (tako ce se i visak kuka skloniti)
-promjeniti retrovizore
-mozda krov u crno
al polako sve treba para i za to.. i misli da ce biti mjera ..onda ce doci na red kupovina novog auta garant:lol:
AnDel je napisao(la):@green ovaj bi mi uradio dzaba znamo se
al ako je 20KM kod tog lika mogu i njemu ionako su zivinice podaleko..
@dzeniii a prodajem uzeo bi sebi sta jace al ako nemogu dobiti bar 2/3 ulozenog onda ga volim nastaviti sredjivati za svoju dusu
AnDel je napisao(la):nije meni potrosnja problem i do 12 L...
cijena je 3600KM sa svim ovim...dosad najbolja ponuda je bila 3100 i jos nekih stvari...doci ce neki lik iz sreb da pogleda rekao sam za 3600 komplet plus zimski setup..
a ulozio sam dosad mnogo, lakiranje 800, pa muzika , felge itd..sigurno dobrih 1500km da ne racunam potrosne dijelove
a konto sam uzeti neku alfu 145 ili 147 ako bi prodao
AnDel je napisao(la):znam ja da se to nemoze izvuci koliko sam ulozio ni blizu i ovako gubim...al za 3k ja ne mogu kupiti nista da valja ovo auto bar znam da je odrzavano i da nema greske...osim redovnog servisa sigurno 2 godine nije imao kvar..
eto ovaj ako da 3600 prodat cu al za 3 k nema sanse mozda da povadim muziku i fele...