Vozacka

Vozacka

Član
Intetesuje me da li traze vozacku pri prelasku granice sa Crnom Gorom i koja je kazna ako mi istekne tokom boravka tamo pa me ne dao Bog zaustave :)
Imam termin za more,a da cekam da zamjenim za novu nemam vremena :)
 
BHT Ovisnik
Ja je ne dajem nikad, ali znaju nekad traziti... Nedavno sam isao za Herceg Novi nisu mi trazili, ali nije pravilo... Manje su sanse da ce ti traziti kad se vracao, tad inace samo puste. Al tu te ne bi trebali zajebavat i ako istekne, jer kazes nisi ni mislio toliko ostajati, imao si problem s autom bla bla, morao ostati 2-3 dana duze koliko vec, i da ti je u međuvremenu istekla...
 
Putovanja.ba
Administrator
Meni nisu nikad trazili. Sa Crnogorcima nebi trebalo biti problema. Vise se treba brinut za Hrvatsku granicu, oni vole disciplinu :)
 
Član
informacija 100% provjerena mozes ici tamo i ako ti istekne i ako ti budu trazili na izlazu crnogorci ce ustupiti prekrsaj nasoj granicnoj policiji ako se provuces kod crnogoraca a nasi ti vide da je istekla mogu da POZOVU ALI MORAJU DA POZOVU nase saobracajce da ti izdaju prekrsajni nalog to je to. nadam se da je jano ako se ima para onda se ne sikiraj guraj naprijed
 
Član
Hajde se ti fino skontaj šta hoćeš da kažeš. Čuj ti rečenice: "mogu da pozovu ali moraju da pozovu". Ne kontam kako misliš da će to nekome biti jasno.
 
Član
crnogorci mogu da jave nasim ili ne moraju a ako jave nasim oni moraju da pozovu saobracajce sada jasnije :banghead:
 
BHT Ovisnik
ako te zaustavi kod nas kaze ti 20km na kavu :D il ti eventualno napise da nemas dokumente uz sebe i 30km
 
Član
Meni ovo ljeto prvi put ikad da su tražili i vozačku, na ulasku u Hrvatsku. Ranije samo ličnu kartu, kako je EU pasoš+zeleni karton.
 
Top