Vicevi

Vicevi

Član
OBAVEZNO PROCITATI

E posto sam sve viceve procitao, ovaj sigurno nije bio!

Sisao covek sa sela u grad da kupi neke namirnice, soli, secera, ono najosnovnije i tako. Medjutim kad je vec cekao autobus na stanici da se vrati nazad na selo, seti se da nije poslao neka dokumenta sinu koji mu studira neki fakultet negde daleko, pa mu treba koverta. Sav se uznervozio i gleda oko sebe...ne zna sta ce... i nedaleko ugleda prodavnicu mesovite robe, pa pomislja: daj da trknem do prodavnice dok autobus nije naisao, mozda imaju kovertu i tako i uradi.
Taman da udje u prodavnicu kad ono otud istrcava COVEK i psuje prodavacici sve po spisku i vice: "E je*acu ti majku za ovo, kunem ti se... Vraticu se il' ziv biti necu".
Ovaj sa sela sav zbunjen ulazi u prodavnicu i pita prodavacicu: Gospodjo, je li sve u redu, treba li neka pomoc?
-Nista, nista gospodine, samo izvolite... rece ona
Pita Seljak: JEL IMATE KOVERTI
Prodavacica odgovara: IMAMO
S: Molim vas, dajte mi jednu kovertu.
P: A koju cete, gospodine? Imamo kockaste, okrugle, trouglaste, pravougaone, zarubljene, ...
S: Ma dajte mi bilo koju, zurim na autobus, zakasnicu, moze pravougaona.
P: A koju cete pravougaonu,imamo A4 format, A5 format, A2 format, B5...
S: Moze A5, nije bitno.
P: A koje cete A5? Imamo bele A5, plave A5, crvene A5, roze A5, ljubicaste A5, braon...
S: Ma bilo koju bre, nije bitno, dajte belu samo pozurite.
P: A hocete li sa pakovanjem sa strane, odozgo, samolepljive, sa lizanjem, ukrasne sa trakicom.... (prekida on nju)
S: DAJ MI TU SAMOLEPLJIVU, SAMO MI DAJ KOVERTU, ZAKASNIH!!!
P: A hocete markicu?
(ovaj vec popizdeo)
S: DAJ MI MARKICU!!!! :icon_mad:
P: A koju cete markicu? Od 2 dinara, od 5 dinara, od 8 dinara, od 11....?
S: Ma zeno Bozija, daj mi prvu koju dohvatis rukom, daj mi tu od 5 dinara. Zakasnih na autobus, samo sto nije stigao a ti me ovuda driblas ko budalu... :icon_mad: :icon_mad: :icon_mad:
P: A hocete li markicu sa slikama gradova, sa slikama auta, sa slikama ptica, spomenika, prirode...
S: :icon_mad: DAJ MI MARKICU, JE*O TI PAS MATER NENORMALNU, DAJ MI MARKICU, SAD CU TE UDAVITI.... :icon_mad:
>>u tom momentu u prodavnicu ulazi onaj COVEK sa pocetka vica koji je istrcao preteci prodavacici, nosi govno u ruci i vice<<
E ZA 'VAKO GOVNO MI TREBA TOALET PAPIR, MAJKU TI JE*EM!!!
 
Član
:lol::lol::lol: Taj vic je star najmanje dvije godine ali ja sam ipak oplako citajuci ga;)
DOBAR :lol::lol::lol::lol::lol:
 
Član
Evo jos jedan

IZVINJAVAM SE ZBOG RECNIKA, ALI MORA OVAKO

Muz i zena na sudu, doslo do razvoda braka na njegov zahtev. E sad, muz hoce da se razvede a zene nece, nema sanse, a ne zna ni razlog zbog kojeg se razvode.

-muz: Gospodine sudija, zamolio bih vas da ubrzate proces, veoma sam nervozan zbog svega ovoga i ne zelim da dodjem u neprijatnu situaciju da nekoga povredim zato Vas molim za zavrsimo sa ovim sto pre

-zena: Nedam, ne moze, necu da se razvedem, ne znam ja sta je njemu palo na pamet i zbog cega on hoce razvod

-muz: Gospodine, ponavljam, necu da dolazim u neprijatnu situaciju, i ne zelim da svi slusaju kako mi neko drugi kalja ugled i ime. Molim Vas, sto pre to zavrsite pa da se razilazimo

-zena: Ne moze to tako, gospon sudija. Ne znam ja ko je njemu sta napricao i slagao ga, ja nisam nista pogresila....
(kad se iz zadnjeg reda pojavi neka starija zena koja im je komsinica i poce da vice)
-komsinica: Sta nisi nista majku li ti tvoju? Jesam li ja sve videla, a ti pricas da nisi????

-sudija: Vi gospodjo, ako imate sta da izjavite povodom ovog slucaja, izadjite, predstavite se i pocnite. Nemojte tako, nismo na pijaci.

-komsinica: Gospodine sudija, ja sam Milojka, njihova komsinica i sve sam ja videla i ispricala njemu. Neki dan ja bila u parku i plela neki dzemper, ono poce da pada mrak i ja polako krenuh kuci. Idem ti ja kroz park..... kad vidim...... oni se jee&uuu...

-sudija: Sram vas bilo gospodjo! Mozete majka da nam budete, a tako se izrazavate, kako vas nije sramota. Umesto da se mi ugledamo na Vas, i da nas vi ucite lepom ponasanju, treba da ja Vas psujem i grdim u vase stare dane. Mogli ste reci IMAJU ODNOS a ne na takav nacin. Hajde sad lepo sve iz pocetka!!!

-komsinica: Gospodine sudija, ja sam Milojka, njihova komsinica i sve sam ja videla i ispricala Radovanu. Neki dan ja bila u parku i plela neki dzemper, ono poce da pada mrak i ja polako krenuh kuci. Idem ja tako kroz park, idem, kad ja vidim oni imaju odnos.... Ja pridjem malo blize... oniiii seee je&uuuu...
 
Član
Zašto PRAVOG muškarca nikada nećete videti da pere,pegla i kuva???? zato što on to obavi pre nego se njegova ženica probudi. ;)
 
Igraju fudbal, crkva protiv dzamije i sad ovi iz crkve ne znaju koga da stave da brani....Kaze jedan: "Ajde da stavimo casnu sestru." - "Sto nju?" -"Pa nije ga primila 50 godina..."

hhehe nez jeli bioojbg ..::D
 
Član
Mama koza ide u grad i kaže kozlićima da nikome ne otvaraju vrata,a ona kad se vrati,pokucat će,a lozinka je;Sisaj mami sisu...čuo to vuk,pa pokuša pokucati...pita kozlić;tko je,a vuk će;mama,kozlić pita lozinku,a na to će vuk;sisaj mami sisu...a kozlić će ozbiljno;sisaj ti mom tati k*,ja imam špijunku!!
 
Član
MawiGenius je napisao(la):
Igraju fudbal, crkva protiv dzamije i sad ovi iz crkve ne znaju koga da stave da brani....Kaze jedan: "Ajde da stavimo casnu sestru." - "Sto nju?" -"Pa nije ga primila 50 godina..."

hhehe nez jeli bioojbg ..::D

Volim kratke i jasne :cool::cool::cool:
 
Član
dobar ovaj s časnom sestrom :lol::lol::cool:

evo jedan malo duži...

Poštovani sude!
Dana 02.03.2009. godine ja sam, vozeći svoje motorno vozilo, kraj ceste zamijetio neki okrugli znak s crvenim obrubom u kojem je na bijeloj podlozi stajao broj 70 (slovima: sedamdeset). Ali, pokraj tih brojeva unutar znaka nije stajala nikakva oznaka koja bi označavala mjernu jedinicu na koju se taj broj odnosi.
Kako i sami znate Hrvatski sabor je Ukazom o proglašenju Zakona o mjernim jedinicama od 10. lipnja 1993. godine (NN 58/93) proglasio da su mjerne jedinice određene na temelju međunarodnih ugovora koji obvezuju Republiku Hrvatsku, i da su zato u RH zakonite mjerne jedinice SI sustava.
U toj uredbi piše da je mjera za duljinu metar, a mjera za vrijeme je sekunda.
Izvedenica za brzinu je, kao što svi znamo iz fizike, jedinica duljine kroz vrijeme.

Dakle, ako kod znaka nije napisana mjerna jedinica, za pretpostaviti je da se radi o mjeri koju je RH međunarodno prihvatila i Zakonom ozakonila.
Dakle, da se radi o mjeri iz SI sustava. Ne mogu zato zamisliti da djelatnici Ministarstva unutarnjih poslova krše jedan od temeljnih Zakona u RH.
Naime, ja sam vozeći svoje motorno vozilo, cijenjeni sude, pretpostavio da se na znaku radi o mjernoj jedinici za brzinu, koja je po SI sustavu metar u sekundi (m/s). Vjerovao sam da se brojka na znaku odnosi na 70 m/s, što je, kad se preračuna, nešto više od 250 km/h.

Budući da sam ja vozio samo 180 km/h, što je daleko ispod dozvoljenih 70 m/s (odnosno 252 km/h), uljudno molim da se poštuje Ukaz o proglašenju Zakona o mjernim jedinicama od 10. lipnja 1993. godine (NN 58/93) da mi se u skladu s time vrati moja vozačka dozvola, koju su mi revnosni prometni policajci očito bespravno oduzeli.

Unaprijed hvala!
 
Top