Član
TuLe je napisao(la):ajde sta tu kukate... sa mnom bio jedan Šupčić u prvom srednje, pa je odma promjenio prezime :lol::lol::lol:
meni maturski par bila treba Dalila ŠUPČIĆ, al je dobra uhh :icon_smile:
TuLe je napisao(la):ajde sta tu kukate... sa mnom bio jedan Šupčić u prvom srednje, pa je odma promjenio prezime :lol::lol::lol:
OggyBoy je napisao(la):Ljetos, gastarbajter svratio kod nas u garažu i priča:
Došao u goste kod nekih rođaka, donio neke milošte i u svemu tome nekoliko limenki Red Bull-a. Klinac je prečeprkao miloštu i nestao. Samo odjednom se čuje tup udarac i plač. Istrčaše napolje, kad mali leži u travnjaku, skočio sa terase. Malac je popio jednu limenku, djete gledalo reklame na TV-u, Redd Bull daje ti krila. Popeo se na terasu i testirao.:lol:
menso206 je napisao(la):TuLe je napisao(la):ajde sta tu kukate... sa mnom bio jedan Šupčić u prvom srednje, pa je odma promjenio prezime :lol::lol::lol:
Duke_Of_Harlem je napisao(la):menso206 je napisao(la):TuLe je napisao(la):ajde sta tu kukate... sa mnom bio jedan Šupčić u prvom srednje, pa je odma promjenio prezime :lol::lol::lol:
sa mnom momak isao iz GV u srednju i od njega sam i cuo to prezime , pa smo i mi imali sprdanciju hahaha