Član
semma je napisao(la):Chuck Norris je popio 7 jegera , a nije ga vidio babo :lol:
hahahaha mislim da nisu bas svi skontali trebao si prilozit i clip uz vic da skontaju
semma je napisao(la):Chuck Norris je popio 7 jegera , a nije ga vidio babo :lol:
GolFanatiCars je napisao(la):chuck Norris je 0, stig pise u svakoj temi a nikom ne dolaze notifikacije
dellas je napisao(la):Duva lik, stari narkoman, ceo dan u bazenu, i naduva se kao lud i ode u jedan cosak samo mu oci vire...Prolazi neki matorac pored bazena i gleda ga cudno, prodje drugi put opet ga gleda, prodje on jos par puta i pridje da ga pita "sine jel ti dobro, jel sve u redu? A lik ce njemu " matori izvuci me, ispunicu ti tri zelje "
ado_d je napisao(la):Otišao zeka kod doktora zbog hemoroida. Kad se vratio u šumu, svi ga ispituju kako je bilo.
- Pa, doktor mi je rekao da skinem gaće, a zatim sam se naguzio. Onda me levom rukom primio za rame, a desnom mi je čeprkao po guzici… Ne, čekaj! Desnom me je primio za rame, a levom je… Ne! S dve ruke me primio za ramena… A u pičku materinu!!
ado_d je napisao(la):emir_89 je napisao(la):nedzadr je napisao(la):Ado dobri ti ovi zadnji, hehehe oni prosli su ti bili kriza,da te ne znam pomislio bi da si nastarn ne daj Boze :icon_smile:
ma sumnjiv je on meni, vidi ovaj u zadnjoj turi sa dzaferom :icon_biggrin:
Sta oces da kazes:icon_question: Da nisam normalan? :lol::lol:
ado_d je napisao(la):Sta govore Engleskinje tokom seksa?
"oh yes, oh yes".
Аmerikanke?
"yes baby, yes baby".
......
А Bosanke?
''A DA ME VIDI BABOOOO"