Član
Ej,zovi cim ga parkiras kuci,dolazim ja pa ce mo krug
Nisam haha nego da vidim ako ima tko sa iskustvom i savjetom kakvim da mi pomogne koliko toliko hvala svima pomogli ste mi.Priznaj da si otvorio temu samo da se pohvalis
Kako god, nek je tebi sa srecom. Cejf nema cijenu i svaki cejf se placa.
Hvala ti na podršciOvo auto vrijedi svake marke i tko kaze suprotno grdno se vara.Ovo auto samo sacuvaj i nekad ce vrijediti kao sto danas rallye golf vrijedi u to budi siguran.
A i sve sto ti je vlasnik rekao o autu je istina,ja poznajem njega vec odavno i znam kakav je tretman kod njega imalo to auto.
A druga stvar ja znam koliko sam platio svoje auto i ulozio na njega i vec sam debelo presao tu cifru a opet nemam jubija i jos malo imat cu 300tkm na satu,tako da mislim da je suvisno dalje govoriti.
Poslano sa mog HUAWEI SCL-L21 koristeći Tapatalk
Naravno pred kucom je hehe presretan samJesi li uzeo,posto na piku pise zavrseno
Послато са LG-D855 уз помоћ Тапатока
Naravno al sve u granicama normale hvala ti punoE nek ti je sa srecom,samo pun gas,to je najbolje za motor
Послато са LG-D855 уз помоћ Тапатока
Hvala puno tako mi je i Ivan rekao ako sta trebadne bilo sta da mu se javim bit cemo svakako u kontaktu. Drago mi je sto si tu i sto si spreman pomociČestitam kolega.Ako bilo sto trebadne vezano za auto samo se javi.Ja sam ga u ove 2 god vec solidno prostudirao tako da ako ikad zatreba savjet ili pomoc tu sam.
Poslano sa mog HUAWEI SCL-L21 koristeći Tapatalk