Univerzalno skakavac daljinsko kodiranje

Univerzalno skakavac daljinsko kodiranje

Član
Interesuje me imam Golfa 4 i nije imao fabricko daljinsko pa sam ugradio obicno univerzalno eh sad htio bi ubaciti skakavac isto univerzalno pa me interesuje sta mi treba da bih mogao paliti auto na njega koliko kosta kodiranje ili da li je moguce da iz rezervnog kljuca izvadim onaj cip i ubacim u njega da li bi to moglo tako posto imam 3 rezervna i 1 onaj plasticni sa kodom ?

Ako mislis na ono kineski skakavac s novim modulom koji je za njega namjenjen onda narezes prvo kljuceve sto dobijes na tom skakavcu a iz orginalnog kljuca samo izvadis (rižu) code samo pazi kod nekih je stakleni code da ga ne polomis i ubacis ga u taj skakavac al gore blize samom kljucu ;)

Član
Ako mislis na ono kineski skakavac s novim modulom koji je za njega namjenjen onda narezes prvo kljuceve sto dobijes na tom skakavcu a iz orginalnog kljuca samo izvadis (rižu) code samo pazi kod nekih je stakleni code da ga ne polomis i ubacis ga u taj skakavac al gore blize samom kljucu ;)
Super ako moze tako da funkcionise ovih dana cu mozda uzeti taj modul pa pokusati

Član
Ako je stakleni onda je jako tesko, skoro pa nemoguce ga izvaditi, da se ne osteti jer budu zalijepljeni. Ako i pukne moze uzet drugi na ebay, samo onda mora na kodiranje

Moze se izvadit i stakleni al moras bit hladne glave i debelih živaca i lagano iglom sastruzes oko chipa lijepilo i pomalo dok ga ne odvojis ;) al cisto sumnjam da je kod tebe stakleni jer su kod tebe kljucevi obicni

Član
Izvadio sam code uspjesno nije bilo tesko i ubacio u skakavac gore kod kljuca pa cu vidjeti da li ce raditi dok narezem kljuc