Bas mi je zao... :icon_sad:
secam se situacije sa isparanim farovima i veruj mi da sam se tada nasekirao... a kamoli sada ovo... kao sto rece mudri covek gore, metal je samo metal, sve se da nadoknaditi... opet se stavim u tvoju situaciju i pozli mi. Zivim u nadi da ces ga naci, jer su ovo automobili koji kad-tad negde isplivaju.
Pre nekih desetak dana dovezao sam iz Nemacke Golfa, prve veceri na INA benzinskoj pumpi jajare su mi tipovale auto i u naredna dva dana nisam spavao jer su ko lesinari obilazili oko dvorista u nekoliko razlicitih automobila. Popisao sam sve brojeve tablica i jedne su nepostojece, auto je neupadljivi Golf 2 dizel bele boje, a isti auto je vidjen jos na par mesta. Nakon dve noci bez sna ugradio sam na auto Zeder i Meta system alarm, namontirao sam foto celiju sa reflektorom iznad parking mesta u dvoristu, vidjam jos neke sumnjive baje, ali mi je lakse jer znam da ovi sitnicari ne mogu da mi pokupe auto, a izvan sam lige za elitne lopove. Nisam materijalista, ali svoju devu moram da sacuvam...
Druze, zelim ti puno srece u potrazi za autom!