de malo informisi se sta daje plin na dizel motorimaPlin na dizel motorima se najvise isplati za teretna vozila, za obicna auta i nema neke isplativosti.
Nema tu druze nikakvog povecanja snage, kako radi na benzinu-dizelu tako mora raditi i na plinu, smjesa ne smije biti bogatija ni siromasnija. mora biti jednaka ako se pravi kako treba
Druze i Marko Gas kad radi ostavi dizne isto ovako, ako konkretno mislis na to, mozda ne na svakom, opet zavisi od musterije ali ako ne rekne da sakrije dizne onda ih ostavi ovako. Kakve veze ima jesu li dizne sakrivene ili se vide, on isto radi. A cim stignem dodat cu jos slika da vidis da radimo i drugacijeTo je pokazivanje nemarnosti i aljkavosti. Neurednost instalacije po meni mnogo znaci jer je lijepo da je sve fino poslagano i instalirano kako treba
Daje isto sto i dizel on nije namijenjen za povecanje snage, nego za ekonomicnost. Pricao mi je kolega kad je radio jedan kombi za HR firmu i ta firma trazila dijagnosticki kabal za plinski ECU, nakon nekoliko dana zvali i rekli da je kombi stao. Kad su mu otvorili motor sve se stopilo u njemu, onda su vlasnici kombija priznali da su prepravljali mapu i bilo je preveliko doziranje plina i motor se stopio.de malo informisi se sta daje plin na dizel motorima
a vidim da spomonješ Sinišu ako je to taj Siniša na kojeg ja mislim koji je učio zanat kod Denčija iz Doboja onda nema tu neke kvalitete barem sto se tiče samog Siniše
Što se tice Denčija to je majstor koji zna znanje