Nemoj pajdo za živu glavu ulazit u taj poso...hem je velik poso hem i kad napravš nikad neće kako valja ferceerat, uvijek će bit problemi, il će pregrijavat auto il će nešto treće bit...al bez tvornički ugrađene klime nema klime.
ja sam ovog ljeta imao skodu fabiu na kojoj je naknadno klima ugradjena i radila je perfektno
Ljepše izgleda sa tablom od golfa trice ja sam sebi prebacio sve i fercera super
ma sve se moze kad se hoce ubaci klimu ako mislis ostaviti golfa na duze vrijeme kod sebe a ako ces ga prodavat onda ja se iskreno nebih zajebavao.I neznam po kojoj logici ce zajebavati motor klima kaso sto rece clan gazija samo treba sve fino upasovat i nema nikakvih problema uzmi komplet klimu sa instalacijom i relejima i to ti je to
Po meni jedini veliki poso bi trebao da bude ubacivanje kompletne kutije grijanja u kabinu i spajanja sa tvojim postojecim puhaljkama na tvojoj tabli ako neces vec mijenjati tablu,a pod haubom je vec laksi poso bar po meni
da ubacio sam sve od trice i sve moze i nije bilo skupo meni radio jedan kolega 200 KM mi uzeo a sve prebacio, Motor 1,9 TD prednji trap amortizeri, ABS, servo, Air bag, sjedista itd itd tako da je oklop samo dvica golf a ostalo je sve od triceZnaci od golfa3 si ubacii u dvicu isve moze ?..ovaj je TD 55kw