Pito sam ga,100km hoce samo za rukeeto zovi ga sutra i vidi sredit ce to on tebi sve
Pito sam ga,100km hoce samo za rukeeto zovi ga sutra i vidi sredit ce to on tebi sve
meni je puno drug 100km..ne ugrađuje on motor pa da uzme 100km bem ga ja ha ya..ima li ko da će to uradit jeftinijeNije puno 100KM.
Ti ne ugrađuješ samo daljinsko, već uopće nemaš centralnu a što majstor prvo mora napraviti...daljinsko je onda mačiji kašalj.
Cune trazi 50km al ne moze uradit jer radi turbine svaki dan a meni se zuri sa tim jer me brava od vozaca zeza nekad hoce otkljucat nekad nece pa se mucim sa tim zato pitam imal gdje jos da to ko radi pa da vidim za cijenusumnjam da ima gdje jeftinije, nije on skup, sto kaze kolega ti ugradjujes sve i daljinsko i centralno...
Jesil uzimo deblje kablo za centralnu??meni cune kaze da kupim jer ono sto dodje slabo i kaze zezat ce teja sam to bas iskusio na svojoj kozi gledaj jeftinije gledaj brze, a kasnije moras sve ponovo i izace duplo..bolje odma kako treba..
Aha drugnemam pojma kakvo je, dosla mi je centralna.al mislim na druge stvari tako mi se desavalo kad gledam da prodjem jeftnije pa se zeznem i psole mi gore bude...
Imam ja ovdje kod svoje kuce majstora za 50km al jbg kad nema vremena a meni se zuri jer me brava zezaima tu finog posla, sumnjam da bi se neko zezao za 50KM oko toga
Zasto da mu nabacujem jos toliko za kafu kad je momak zavrsio za autoelektricara i ima svoj auto servis,al nema vremena jer radi i turbine a meni se zuriTaj sto radi za 50KM, nabaci mu jos toliko na kafu.
Zasto da mu nabacujem jos toliko za kafu kad je momak zavrsio za autoelektricara i ima svoj auto servis,al nema vremena jer radi i turbine a meni se zuri