U saobraćajnoj nesreći teško povrijeđen Ajdin Omerović iz Seljublja

U saobraćajnoj nesreći teško povrijeđen Ajdin Omerović iz Seljublja

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila danas oko 13:15 sati na magistralnom putu M-18 Tuzla-Bijeljina u naselju Đokići tjelesne povrede zadobio je Ajdin Omerović (19) iz Seljublja. Kolima Hitne pomoći Doma zdravlja Tuzla je prevezen u UKC Tuzla, gdje se ljekari nisu izjasnili o stepenu njegovih povreda. Pričinjena je velika materijalna šteta.

Kako saznajemo na mjestu događaja, prema prvim nepotvrđenim informacijama, do saobraćajne nesreće je došlo kada je Ajdin Omerović krećući se automobilom ˝Renault Megane Coupe ˝ (692-E-873) iz pravca Seljublja prema Tuzli pokušao da izbjegne direktan sudar s automobilom ˝Golf V˝, koji je dolazio iz pravca Tuzle, a iz neutvrđenih razloga je prešao u suprotnu saobraćajnu traku. Kako bi izbjegao sudar Omerović je navodno naglo skrenuo u desnu stranu udarivši u zemljani usjek pored puta, što je dovelo do prevrtanja vozila na krov. Tom prilikom je zadobio tjelesne povrede, dok je njegov suvozač maloljetni E.M. (17) ostao nepovrijeđen. Nepoznati vozač ˝Golfa V˝ pobjegao je sa mjesta nesreće u pravcu Bijeljine i za njim policija intenzivno traga. O događaju je obaviješten dežurni kantonalni tužilac, a uviđaj na mjestu nesreće obavili su službenici policije PS Istok PU Tuzla. Istraga je u toku.
 
Početnik
eto covjek ni kriv ni duzan,mozda invalid cjeli zivot,jer ovakvi udes ili prodju nepovrijedjeni ili sa lomovima vrat ili kicme...sto se nadamo da NECE bit slucaj..brz oporavak :icon_confused:
 
Član
Ak ne mozes sigurno izbjeci udes, onda se bolje zabit u papka, da i njega sj*es, kad je vec kriv za to.

A ne ovako pobjegne i popusis posteno, mozes se i zesce sj*ati...
 
Član
zalosno stvarno,nastrada momak,a glavni krivac udesa pobjegao,,,,dabogda ga nasli,pa posteno platio:icon_mad::icon_mad::icon_mad:
 
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Top