JoksaTurbo Član 13.10.2014 #18 Hajde daj Bože da bude sve kako treba.. jbt.. Ima li kakvih novijih informacija o Vladi ??
HAMANN Član 13.10.2014 #19 JoksaTurbo je napisao(la): Hajde daj Bože da bude sve kako treba.. jbt.. Ima li kakvih novijih informacija o Vladi ?? Kliknite za proširenje... Unutarnja krvarenja, u komi je, na aparatima .. Navodno da ce ga sutra pokusati probuditi
JoksaTurbo je napisao(la): Hajde daj Bože da bude sve kako treba.. jbt.. Ima li kakvih novijih informacija o Vladi ?? Kliknite za proširenje... Unutarnja krvarenja, u komi je, na aparatima .. Navodno da ce ga sutra pokusati probuditi
PassatVWB3 Član 13.10.2014 #20 Evo http://www.034portal.hr/clanak.php?...ion_type_map=["og.recommends"]&action_ref_map
.nOKe Legend 14.10.2014 #21 Ne daj Boze nikom.. Stvarno tuzna vijest ja sam jos uvijek u soku buduci da smo razgovarali u Zivinicama Onaj auto je strasno tesko kontrolisati, pogledajte clip iz zivinica sa treninga gdje auto bukvalno "odskace" prvih 250-300m i tek onda uhvati grip.. Nadati se je da ce Vlado izdrzati i pobjediti i ovu utrku sa zivotom nazalost!
Ne daj Boze nikom.. Stvarno tuzna vijest ja sam jos uvijek u soku buduci da smo razgovarali u Zivinicama Onaj auto je strasno tesko kontrolisati, pogledajte clip iz zivinica sa treninga gdje auto bukvalno "odskace" prvih 250-300m i tek onda uhvati grip.. Nadati se je da ce Vlado izdrzati i pobjediti i ovu utrku sa zivotom nazalost!
lauda_bc Član 14.10.2014 #23 brz oporavak mu zelim. istina je da je probudjen iz kome i otvorio je oci pa ljekari prate sta i kako je
brz oporavak mu zelim. istina je da je probudjen iz kome i otvorio je oci pa ljekari prate sta i kako je