Član
ti mora da si novi na forumu taj najavljuje od 2009 :lol:
Sejo je napisao(la):sta je s onim tipom iz Mostara s dvicom i rozom haubom. Najavljivao je obaranje rekorda i sl:icon_question:
Little Dragon je napisao(la):Nemoj i ti madzide zajebavat znas sta je propusti bio svi su kometarisali , na stranu sta su momci uradili posao i koji rizik je tu i odgovornost , sam si se pitao gdje su pojedine stvari sto su obecane a nisu ispunjenje i to nije da se neko blati i da se sva ogranizacija baci pod noge svaka momcima cast sta god da su napravili ali neke stvari nisu ispostovane i logicno je da ce ljudi pisati i pitati nece prici Tiri ili Seji i reci e buraz gdje ti je ovo gdje ti je ono , ja ne znam za druge forumase ali ja iza svojih postova stojim moze se svako i ljutiti i zamjeriti ali ja nemam nista protiv bilo koga ja samo ukazujem na greske koje su se desile . Ko hoce da prihvati kritiku nek prihvati kome moje misljenje nije bitno kao sto sam napisao ranije Boze moj opste se ne mora zamarati i komentarisati ali da hvalim nesto sto nije bilo kako je trebalo necu i necu da se zadovoljavam prosjecim , ako sve treba da se digne na taj jedan nivo onda i treba da bude tako a ne da se opravdanje trazi u tezini eventa i njegove organizacije. Opet kazem svima koji pokusavaju nesto da naprave svaka cast ali isto tako ne treba da se nadju uvrijedzenim neko ga prihvate svoje greske i da ih isprave u buducnosti , toliko.
Little Dragon je napisao(la):Nemoj i ti madzide zajebavat znas sta je propusti bio svi su kometarisali , na stranu sta su momci uradili posao i koji rizik je tu i odgovornost , sam si se pitao gdje su pojedine stvari sto su obecane a nisu ispunjenje i to nije da se neko blati i da se sva ogranizacija baci pod noge svaka momcima cast sta god da su napravili ali neke stvari nisu ispostovane i logicno je da ce ljudi pisati i pitati nece prici Tiri ili Seji i reci e buraz gdje ti je ovo gdje ti je ono , ja ne znam za druge forumase ali ja iza svojih postova stojim moze se svako i ljutiti i zamjeriti ali ja nemam nista protiv bilo koga ja samo ukazujem na greske koje su se desile . Ko hoce da prihvati kritiku nek prihvati kome moje misljenje nije bitno kao sto sam napisao ranije Boze moj opste se ne mora zamarati i komentarisati ali da hvalim nesto sto nije bilo kako je trebalo necu i necu da se zadovoljavam prosjecim , ako sve treba da se digne na taj jedan nivo onda i treba da bude tako a ne da se opravdanje trazi u tezini eventa i njegove organizacije. Opet kazem svima koji pokusavaju nesto da naprave svaka cast ali isto tako ne treba da se nadju uvrijedzenim neko ga prihvate svoje greske i da ih isprave u buducnosti , toliko.
ljuboje je napisao(la):oko koliko se sve zavrsilo u nedelju navece?
bas me interesuje,a nisam mogao ostati do kraja...
Iceman je napisao(la):Little Dragon je napisao(la):Nemoj i ti madzide zajebavat znas sta je propusti bio svi su kometarisali , na stranu sta su momci uradili posao i koji rizik je tu i odgovornost , sam si se pitao gdje su pojedine stvari sto su obecane a nisu ispunjenje i to nije da se neko blati i da se sva ogranizacija baci pod noge svaka momcima cast sta god da su napravili ali neke stvari nisu ispostovane i logicno je da ce ljudi pisati i pitati nece prici Tiri ili Seji i reci e buraz gdje ti je ovo gdje ti je ono , ja ne znam za druge forumase ali ja iza svojih postova stojim moze se svako i ljutiti i zamjeriti ali ja nemam nista protiv bilo koga ja samo ukazujem na greske koje su se desile . Ko hoce da prihvati kritiku nek prihvati kome moje misljenje nije bitno kao sto sam napisao ranije Boze moj opste se ne mora zamarati i komentarisati ali da hvalim nesto sto nije bilo kako je trebalo necu i necu da se zadovoljavam prosjecim , ako sve treba da se digne na taj jedan nivo onda i treba da bude tako a ne da se opravdanje trazi u tezini eventa i njegove organizacije. Opet kazem svima koji pokusavaju nesto da naprave svaka cast ali isto tako ne treba da se nadju uvrijedzenim neko ga prihvate svoje greske i da ih isprave u buducnosti , toliko.
Ne znam sto se ti nadje u ovom forumasi al eto :lol:
Jesam moj dragone lijepi, pitao sam se gdje je dragster i par stvari zajedno smo stajali prvi dan pa sam onda pomislio mozda se pokvario, mozda nije htio doci, mozda je rekao doci pa izradio, mozda kasni, mozda ce u po frke izletiti iz kamiona... ne znam gdje je da ne nagadjam pitat cu seju kad mu prodje frka jer jedini on zna pravi razlog, znaci pitat cu covjeka onako u razgovoru a ne odmah mu oci vaditi zbog 8 KM. Bio ulaz besplatan ili 5 KM ili 50 KM doci ce onaj ko voli i ko zeli da vidi.
Ja majke mi ne mogu da vjerujem da se ovdje vodi ovolika rasprava zbog par propusta, vidi li iko ista pozitivno u ovome svemu:icon_question: