bmwscaner Član 26.01.2009 #1 daj mi neko zbavi broj od nekog dobra majstora za bmw iz tuzle ili neki dobar auto otpad sa bmw-ovima unaprijed zahvalan
daj mi neko zbavi broj od nekog dobra majstora za bmw iz tuzle ili neki dobar auto otpad sa bmw-ovima unaprijed zahvalan
trizex Član 26.01.2009 #2 uh, ima Salem, ima Chupo, oba su krcati BMWom u TZ, sutra ti nadjem neki kontakt...
Schumi Član 26.01.2009 #6 hajde okačite i ovdje ili meni na pm,pošto je guravo za dio,dva na provjerim da nema u tz slučajno
A ado_OPC Član 31.01.2009 #12 šakal40 je napisao(la): Salem je dobar i ima svega za sve tipe :icon_smile: Kliknite za proširenje... jedan od boljih u bih
šakal40 je napisao(la): Salem je dobar i ima svega za sve tipe :icon_smile: Kliknite za proširenje... jedan od boljih u bih
Schumi Član 31.01.2009 #13 Vidićemo sutra koliko je dobar kad provjerim ima li hladnjak za mene,pretrazio sam dosta mjesta i nema
Vidićemo sutra koliko je dobar kad provjerim ima li hladnjak za mene,pretrazio sam dosta mjesta i nema
Pike_gti Član 31.01.2009 #14 ja nvjerujem da ima... covjek je madzionicar za bmw-ove al ni cupo ne zaostaje puno...
A ado_OPC Član 03.02.2009 #15 Schumi je napisao(la): Vidićemo sutra koliko je dobar kad provjerim ima li hladnjak za mene,pretrazio sam dosta mjesta i nema Kliknite za proširenje... ima hladnjak kod bobana u tuzli, cijena je negdje oko 100 KM, a evo ti i njegov broj 061 684 354
Schumi je napisao(la): Vidićemo sutra koliko je dobar kad provjerim ima li hladnjak za mene,pretrazio sam dosta mjesta i nema Kliknite za proširenje... ima hladnjak kod bobana u tuzli, cijena je negdje oko 100 KM, a evo ti i njegov broj 061 684 354