Uzete su u obzir sve generacije Golfova ili npr Corola i tako dalje nema veze sto je na slici Golf 1,dvica je npr bila najprodavaniji Golf sa 6 milijuna i nesto ali ukupno ih je prodano preko 20 milijuna od 1 do 6 generacije.Na listi su uzete u obzir sve generacije jednog modela.s1ck je napisao(la):zar golf 2 nebi trebao biti ovdje:icon_question:
Sada je verso,to im nije pametno,novi modeli se najbolje prodaju na staroj slavi.ZELA GTI je napisao(la):Od 20 milijuna gofova bar su 2 u Bosni
Korola će da padne ali ne zbog vw-a nego zbog promijene imena
Neznam sta je ali znam samo da me umalo ne ubi(auris) jedna neki dan majku joj :lol: .To bi bio sudar naj prodavanijih u povijesti :lol:Porschefan je napisao(la):Verso je samo MPV (monovolumenska)verzija Corole, hatchback verzija se zove Auris a sedan se i dalje zove Corola.
Duja Golf uz Pug 206 mislim da ima najveci prosjek razgrabljivanja u kratkom vremenu,u samo 9 godina prodano je 6,3 milijuna duja i u 12g 6.1 milijun 206 icaAudi90RS je napisao(la):ehhe golfovi bi barem u bosni pobijedili veliku titulu