Nurija je napisao(la):pa eto ako si racunao jel mislis da taj vr kad izadje iz garaze ici bolje od mene ? ako pricamo o hukinom vru
znaci bez nitra bez 4x4 i t d jel ti mislis da on moze ici ispod 14.2?
ovo sto oni pricaju ja to ne shvatam ozbiljno jer nisu nikad vozili auto koje ide 14 sec pa ne shvataju razliku izmedju 16
15 i 14 klase...
HuKa je napisao(la):A ja se necu okanit dok auto ne bude u 12 sec. klasi ne bitno sta trebo odradit na autu ....
Alen_P je napisao(la):Svaka vama čast obojici, stvarno se vidi da je ovdje uloženo mnoooooogo para i da obojica imate prave trkalice. Nemate potrebe da se nervirate i svadjate, streetrace će pokazati sve. Koliko vozi stock VR6 uopšte? Vrijeme od 14,2 sec od TDI-ja je stvarno dobro, tj predobro i tom logikom mislim da je i Edo računao.. Pozz
Eso_tuzla je napisao(la):Stara izreka kaze "na plin se kuha, na dizel se ore, a na benzin se vozi". A ljudi sto pricaju ili je bilčo ili ce bit.
Nurija je napisao(la):eso tebe sto se tice sitna si ribica ... ne bi da komentarishem tvoje izreke jer ti ovom "oranju" nisi interesantan ... znaci ti sastavljas huki auto a dal ce sta biti od toga vidjecemo.. uostalom ti si obicni mehanicar koji zna ubacit motor i to je sve znaci ti u ovoj prici nisi interesantan a da mozes sastavio bi sebi nesto... znaci ne lozi me ta tvoja izreka uopste a rado bi saslusao ako imas jos izreka u zivo..
Nurija je napisao(la):vidjecemo sl mj u tz hocel me dobit kec... a to da li je 1.8 il 2.0 i 5.0 mene to ne interesuje a vidim da se huka ubacuje odmah ...ja znam da je huka "sposoban" od 1.1 napravit da ide brze od mene.......al teoretski.... znaci momci su prejaki na prici .. ovih dana akoBogda huka upali to sto je sastavio pa cemo imati priliku svi vidjeti sta je to huka sastavio ....
i jos nesto momci koji se trkaju i imaju sredjen autic malo seru po furumu 95 % vas koji nesto pametujete nema vas nigdje...znaci nisam vas vidio ni na jednom sr u ... i nemam se namjeru raspravljati i komentarisati neke glupe izjave ....na sta se vozi i tako to ... a dokle je doso taj benzin vidi se veoma cesto...
et pozz
Nurija je napisao(la):vidjecemo sl mj u tz hocel me dobit kec... a to da li je 1.8 il 2.0 i 5.0 mene to ne interesuje a vidim da se huka ubacuje odmah ...ja znam da je huka "sposoban" od 1.1 napravit da ide brze od mene.......al teoretski.... znaci momci su prejaki na prici .. ovih dana akoBogda huka upali to sto je sastavio pa cemo imati priliku svi vidjeti sta je to huka sastavio ....
i jos nesto momci koji se trkaju i imaju sredjen autic malo seru po furumu 95 % vas koji nesto pametujete nema vas nigdje...znaci nisam vas vidio ni na jednom sr u ... i nemam se namjeru raspravljati i komentarisati neke glupe izjave ....na sta se vozi i tako to ... a dokle je doso taj benzin vidi se veoma cesto...
et pozz
alenx je napisao(la):mi ne mozemo nista napraviti kako treba kad se stalno svadzamo i prepiremo (ugledajte se na Hrvate)[/b]