Fele Putovanja.ba Administrator 29.01.2007 #93 Dogovori cemo se ove sedmice, trebalo bi da bude u subotu.
Fele Putovanja.ba Administrator 29.01.2007 #96 Ma subota i ostaje tako uvijek, bezveze je mijenjati. Navikli smo vec, mogli smo uvesti jos jedan dan pa da se 2 puta sedmicno okupimo.
Ma subota i ostaje tako uvijek, bezveze je mijenjati. Navikli smo vec, mogli smo uvesti jos jedan dan pa da se 2 puta sedmicno okupimo.
Fele Putovanja.ba Administrator 29.01.2007 #102 almera_2.0_D je napisao(la): Fele je napisao(la): Sta i ja? Kliknite za proširenje... Za nedjelju... Kliknite za proširenje... Kakvu ba nedjelju, mislis za drugi dan jos u sedmici?
almera_2.0_D je napisao(la): Fele je napisao(la): Sta i ja? Kliknite za proširenje... Za nedjelju... Kliknite za proširenje... Kakvu ba nedjelju, mislis za drugi dan jos u sedmici?
Fiesta_Boy Član 29.01.2007 #103 ma moze da mi sebi zakazemo neki termin,a da subota bude fiksirana...najbolje
Fele Putovanja.ba Administrator 29.01.2007 #104 Fiesta_Boy je napisao(la): ma moze da mi sebi zakazemo neki termin,a da subota bude fiksirana...najbolje Kliknite za proširenje... Moze, tako bi bilo super.
Fiesta_Boy je napisao(la): ma moze da mi sebi zakazemo neki termin,a da subota bude fiksirana...najbolje Kliknite za proširenje... Moze, tako bi bilo super.