C -=CeR@=- Član 26.01.2007 #16 Mozda da mi zadnje pakne fataju kako treba Slala pa da nas izbace iz garaze pa onda sljedi ban sa foruma.
Mozda da mi zadnje pakne fataju kako treba Slala pa da nas izbace iz garaze pa onda sljedi ban sa foruma.
nismo Administrator 26.01.2007 #17 -=CeR@=- je napisao(la): Mozda da mi zadnje pakne fataju kako treba Slala pa da nas izbace iz garaze pa onda sljedi ban sa foruma. Kliknite za proširenje... ako te banuju ja ti svoju sifru poklanjam
-=CeR@=- je napisao(la): Mozda da mi zadnje pakne fataju kako treba Slala pa da nas izbace iz garaze pa onda sljedi ban sa foruma. Kliknite za proširenje... ako te banuju ja ti svoju sifru poklanjam
C -=CeR@=- Član 26.01.2007 #18 E hvala ti. e znas sta me interesuje fakat kako se radi burn out na FWD i RWD
jojo Član 26.01.2007 #19 ma dacu mu ja svoj skuter pa nek drifta do mile volje ako uspije nek ga i na zadnjem vozi.
jojo Član 26.01.2007 #21 a bice ko i prosli put mozda malo vise al i prosli nas je put bilo dosta al opet ce biti u grupama al neka nas skupa sta nas briga
a bice ko i prosli put mozda malo vise al i prosli nas je put bilo dosta al opet ce biti u grupama al neka nas skupa sta nas briga
X xr4iboy Član 26.01.2007 #22 ja neznam s kim cu jer sam i sa auto.ba i sa vama ma najbolje je raja da smo svi skupa nemoj sada da se dijelimo
ja neznam s kim cu jer sam i sa auto.ba i sa vama ma najbolje je raja da smo svi skupa nemoj sada da se dijelimo
Schumi Član 27.01.2007 #23 I ja sam na oba foruma ali ovaj mi je nekako prirastao srcu :lol: Polako s vremenom cemo se izmijesati svi,ne moze na silu.
I ja sam na oba foruma ali ovaj mi je nekako prirastao srcu :lol: Polako s vremenom cemo se izmijesati svi,ne moze na silu.
Schumi Član 27.01.2007 #29 Ma ne moze odmah kad se oni sastaju godinama i sada dosli i mi prvi put i da se skupa bas zajebajemo..Dok naviknemo malo bice ok
Ma ne moze odmah kad se oni sastaju godinama i sada dosli i mi prvi put i da se skupa bas zajebajemo..Dok naviknemo malo bice ok
Fele Putovanja.ba Administrator 27.01.2007 #30 Dok svi budu znali sta hoce moci ce, sad ce ispast da ja dijelim anketama i tim fazonima, a svi mi rekli da nece subotom. Zato sam i postavio.
Dok svi budu znali sta hoce moci ce, sad ce ispast da ja dijelim anketama i tim fazonima, a svi mi rekli da nece subotom. Zato sam i postavio.