Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
eee lik je car majkemi...potpis od rijeci do rijeci....ovo je bas za sve one kurve mama im se najebem..joj krOlje,daj da ti pecenje platim....car si bgm:lol::lol::lol::lol:
:lol::lol::lol::lol::lol: fkt je lud frajer,al sto kaze ja se trudim da budem lud,a ona se pravi da je pametna,haha,,ima ovakvih pacijenata koliko hoces:lol::lol::lol:
Nisu ni njemu sve na broju...A profil ove cure je očigledan primjer uticaja medija na mlade i koje oni izopačene likove uzimaju za idole (JK) bila je skoro tema sa ovim pitanjem!!!
ma nije cojk puko dobro malo..nego 'poludio' nemoze vise da se suzdrzi da nista ne uradi kakvih likova ima..nije lose cak ima i pouke za one koji rade slicno a sto se ismija to je druga prica..al je lud bog te dobar glumac
AAjjj lik je kraaaaaaaaaaaaalj svaka mu cast u pravu je 100%, malo je to na lud ali upecatljiv nacin pokazao, najvise sam se ismijao kad je ona pjevala, hahahahahahahahaahahahahahaahha :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: A i to sto ona prica da je najljepsa bolan to samo kompleksasi govore, imam komsinicu bolan ljepsa je od nje 1000000000000000000000000 puta pa je cura sasvim ok!!!!!!!!!!!