Yellow je napisao(la):bgm muma, po ovom puškaranju ti ispade pravi indijanac...... još samo reci da nosiš pušku u gepeku.....:lol:
MuMa je napisao(la):Ovako najludje od svega sto sam lika izudarao zbog auta imao ja astru crnu i bili xenoni na njoj i lik iso neki ispred mene i sve mu smetala moja svjetla a kratka bilaa i on frajer izadje iz auta... i kreno da mi razbija auto a bolje da je mene kreno udarat nego auto i ja palicu iz auta i igraj se bejzbola... jesam ga iznabijo ... da druga nije bilo ja bi njemu auto poce hlupati
Pa kad sam Psa zgazio sa 100 Km/h otkino pola kola i izaso napolje uzeo pusku i pucu po Jebnoj Dzukeli.....
Posle Romee i allegro band pjan crna zemlja uzeo pusku pucati i ispuco osto jedan metak i ja nisam znao i ja u rodjaka ono ko lafa da pucam on govori nemoj ima metak ja govorim nema i ja u zemlju okreno okinu kod komad zemlje se iscupa.. i razbije mi stopp... ima jos nekih kamaru tih scena
Pa pranje auta po 5 puta dnevno Kad sam doso 6 put na praonu oni na praoni ljudi Se Krste HAHAHA
A inace kad nesto ocu da kupimm inace nikad nemam vise od 50 KM
ALI UVIJEK SE NADJE NESTOOO
soffa je napisao(la):MuMa je napisao(la):Ovako najludje od svega sto sam lika izudarao zbog auta imao ja astru crnu i bili xenoni na njoj i lik iso neki ispred mene i sve mu smetala moja svjetla a kratka bilaa i on frajer izadje iz auta... i kreno da mi razbija auto a bolje da je mene kreno udarat nego auto i ja palicu iz auta i igraj se bejzbola... jesam ga iznabijo ... da druga nije bilo ja bi njemu auto poce hlupati
Pa kad sam Psa zgazio sa 100 Km/h otkino pola kola i izaso napolje uzeo pusku i pucu po Jebnoj Dzukeli.....
Posle Romee i allegro band pjan crna zemlja uzeo pusku pucati i ispuco osto jedan metak i ja nisam znao i ja u rodjaka ono ko lafa da pucam on govori nemoj ima metak ja govorim nema i ja u zemlju okreno okinu kod komad zemlje se iscupa.. i razbije mi stopp... ima jos nekih kamaru tih scena
Pa pranje auta po 5 puta dnevno Kad sam doso 6 put na praonu oni na praoni ljudi Se Krste HAHAHA
A inace kad nesto ocu da kupimm inace nikad nemam vise od 50 KM
ALI UVIJEK SE NADJE NESTOOO
haha a kad si se plazo sa astrom po ciljugama..svi voze muma se plaza s autom...:lol:
phantom je napisao(la):ko ima auto zanimljiva ko nema nije :icon_rolleyes:
dohc_16V_Mo. je napisao(la):phantom je napisao(la):ko ima auto zanimljiva ko nema nije :icon_rolleyes:
Au, svaka ti cast. Ovo je bilo nisko...